Nieuw in Nederland: Healthbox

Eten door Vrouwen redactie

Ga er eens even lekker voor zitten, want we hebben een primeur: de Healthbox! De Healthbox is een superleuk, nieuw initiatief om je conscious levensstijl een boost te geven, opgezet door twee health freaks. Een makkelijke manier waarop je dagelijkse portie gezondheid maandelijks in je schoot geworpen wordt. Deze samengestelde Healthbox kan vanaf nu elke maand bij jou bezorgd worden voor €24,95, met een waarde die vele malen hoger ligt, met elke maand een andere inhoud.

Waar moet je dan precies aan denken? De inhoud van de Healthbox is elke maand weer een verrassing, maar dat de inhoud gezond is staat vast. Denk aan producten zoals vitaminen, sportgadgets, food en huidverzorging. Geen samples of onzin, maar eerlijke full size producten die echt de moeite waard zijn. Wij ontvingen de eerste editie en pakken hem hieronder voor je uit.


Tadaaaam, dat is hem dan. De aller eerste Healthbox,


Een welkomswoordje over hoe te gek deze box wel niet is.


Whoah! Vet lekker allemaal. Lekker voor de binnen- en de buitenkant van je lichaam. We gaan de producten één voor één langs:


Blackroll Mini
Dit is een Blackroll Mini. Een rol die je gebruikt voor de bindweefselband. Een musthave voor hardlopers. Maar wij hebben ons al bedacht dat dit ding ook heel chill is voor feestbeesten. Denk: na een avondje/dagje helemaal losgaan op de dansvloer, hoe voelen je voeten dan? Haal dit rolletje langs de onderkant van je voeten en je voeten worden weer helemaal zen is ons idee.


Chiazaad - Big Food Company
Chiazaad. Dat gaan we niet uitleggen. Als je niet weet wat dat is, dan heb je de laatste paar jaren echt onder een steen geleefd en wordt het de hoogste tijd om wakker te worden.


Dr. Hauschka - Gekleurde dagcrème en nachtserum
Een gekleurde dagcrème (die heel mooi uitsmeert) en een nachtserum van Dr. Hauschka. De dagcrème heeft een lichtgebruinde egale teint en vermindert zichtbaar onzuiverheden en roodheid.


Orthica - Soft Multi
Een extra vitamineboost ter ondersteuning van de gezondheid.


Bites We Love - Mucha Picchu Mix
Super gezonde snack voor de kleine trek


Kokosolie - Body&Fit
Alleskunner kokosolie. Bak je eten erin en dompel jezelf erin onder.


Grød biologische haver en gerst pap.
Een snel en makkelijk ontbijtje waar je alleen maar warm water en toe hoeft te voegen. Super handig voor drukke mensen. Waar we eigenlijk allemaal onder vallen.


Wil je ook iedere maand een box ontvangen, dan kun je je aanmelden op Healthbox.nl.