5 gevaarlijke standjes voor de penis

Vrije tijd door Mariëlle

Je moet er toch niet aan denken: zit jij in je meest spannende pose op/voor/aan je man en dan krijst hij het uit omdat zijn piemel is gebroken. Au. Als je de kans hierop wilt terugdringen tot het minimum, dan kun je de volgende vijf standjes maar beter overslaan. Want deze vijf standjes zijn nogal gevaarlijk voor zijn pielewoosie, omdat een breuk op de loer ligt.


1. De Cowgirl
Op nummer 1 van gevaarlijkste standjes voor de piemel staat De Cowgirl (dat standje waarbij de vrouw bovenop de man zit), door het gewicht van de vrouw en de hoek waarin de pielemans zich bevindt.


2. Borsten seks
Zie borsten maar als de vijand van de penis. Ze kunnen namelijk een flinke breuk in de penis veroorzaken.


3. Doggy style
Hoe meer druk er op de penis komt, hoe sneller hij dreigt te breken. Mede omdat met doggy style de kans groter is dat de penis in het verkeerde gaatje wordt gepropt en de spanning nog hoger wordt.


4. De omgekeerde Cowgirl
De omgekeerde cowgirl is ook niet onschuldig, zij het niet schuldiger dan de gewone cowgirl. De vrouw zit bovenop de man met de rug naar hem toe.


5. Krachtige masturbatie
Ook deze seksuele handeling lijkt weinig kwaad in zin te hebben, maar staat toch in de top 5 van gevaarlijkste standjes voor de penis. Sommige vrouwen zijn zo lomp dat penissen worden "gemolesteerd". Auw.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron