Wat de lengte van jouw vingers over je vertelt

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Hou je vast ladies, want dit wordt leuk. Hoe de lengte van twee vingers wat over je persoonlijkheid zegt, is bizar! En onwerkelijk. En we weten niet of we het moeten geloven. Maar evengoed: het is wel interessant. Er zijn drie types: A, B en C…

Type A
Oké, je ringvinger is dus langer dan je wijsvinger. En nu? Je bent knap. Yes, gewoon een mooie verschijning als jij voorbij loopt. Die kun je alvast in je zak steken. Daarnaast ben je charmant en niet bang om risico’s te lopen: die ga je gewoon aan.

Maar… Je bent ook ietwat agressief. Veel van jouw soort zijn soldaat, technicus en goed in schaken. Kruiswoordraadsels? Die heb jij zo opgelost smart ass. O ja, volgens wetenschappers verdien je ook meer geld dan mensen met kortere ringvingers.

Type B
Als je een korte ringvinger hebt in vergelijking met je wijsvinger, dan ben jij zelfverzekerd en eigenlijk best vol van jezelf. Het kost je geen moeite om een tikkeltje arrogant over te komen.

Oops! Je geniet ervan om af en toe alleen te zijn en in je vrije tijd wil je dan ook niet gestoord worden. Relaties? Nee, jij neemt in dat geval niet graag de eerste stap. Maar van de aandacht die jij ontvangt geniet je dan weer wel.

Type C
Huh… Je ring- en wijsvinger hebben helemaal geen lengteverschil. Is dat wel goed? Ja best wel, no worries!

Je probeert graag de vrede te bewaren, want je voelt je ongemakkelijk als je ruzie hebt met iemand. Je bent heel georganiseerd en probeert met iedereen door één deur te kunnen. En in een relatie ben je trouw, teder en zorgzaam voor je partner. You cutiepie!

Bron, bron, bron en bron