7 guidelines om je in elke outfit top te voelen

Mode & trends door Vrouwen redactie

We willen er natuurlijk allemaal graag een beetje fashionable uitzien, maar om nou toe te geven aan al die vreemde trends die af en toe de kop opsteken? Het mooist ben je als je je goed voelt, wij hebben een aantal guidelines opgesteld om ervoor te zorgen dat je opperbest in je vel zit!

1. Negeer die modetrends.
Prima, dat de skinny jeans ab-so-luut niet meer kan en je nu juist een enorme flared jeans aan zou moeten trekken. Als jij die flared jeans lelijker dan lelijk vindt, moet je hem ook niet aantrekken!

2. Trek je niks aan van anderen.
Het gaat erom dat jij je helemaal happy voelt in je outfit, de rest kan lekker de pot op.

3. Kleed je naar je figuur.
Al is dat jurkje nog zo ontzettend hip, als het niet bij je figuur past, is het niks. Wanneer je de hele avond zenuwachtig je lichaam aan het verbergen bent heb je het niet echt naar je zin, dus je kunt beter iets aantrekken waar je je wel top in voelt.

4. Zorg dat je kleding lekker zit.
Als je kleding goed past en lekker zit zul je je er altijd beter in voelen dan wanneer dan niet zo is.

5. Zorg voor een goede basis.
Koop wat mooie basiskledingstukken, zoals een goed zittende jeans, wat shirts die altijd goed zitten en natuurlijk een mooie little black dress voor een avondje uit. Op deze manier hoef je je nooit zorgen te maken dat je écht niks te dragen hebt en zul je je altijd goed voelen in wat je draagt.

6. Gooi oude kleding weg
Heb je nog steeds kleding achter in je kast liggen die je eigenlijk nooit meer draagt, omdat je je er niet goed in voelt? Gooi deze kleding weg! Misschien was die broek een paar jaar geleden wel je favoriet, things change.

7. Kleed je naar de situatie
Je voelt je pas echt ergens op je gemak als je voelt dat je erbij hoort. Als je per ongeluk totaal under- of overdressed ergens aankomt, kan je je daardoor onzeker voelen. Zoek van tevoren uit wat je het beste ergens kunt dragen.

Bron, bron en bron

Afbeeldingen: bron, bron, bron, bron and bron