Zo combineer jij je shorts

Mode & trends door Vrouwen redactie

Van het ene feest dansen we door naar het andere. Want het festivalseizoen is begonnen! Maar is jouw garderobe al festival proof? In welke outfit gooi jij de voetjes van de vloer? Wij hebben de cute but comfy kledingstukken die je móet hebben voor je op een rijtje gezet. Shorts en crop tops zijn favoriet!

1. Tank Nex In Line White/French, MINKPINK, €39,57
2. Knitwear Ameriuna W387 Empire Yellow, MET JEANS, €49,19
3. Top Pam D1061 blauw, MET JEANS, €69,95

Crop tops! Oké, alleen als je echt je best hebt gedaan voor dat strakke buikje! Ander is het een no go. Maar oh, als je het doet is het ook echt steengoed… Maak je naveltruitje af met geometrische sieraden, want ze mogen nog steeds. En wat zijn ze leuk! Wij zijn gek op dit minimalistische stijltje. Van triangels tot vierkanten met mooie strakke vlakken en rechte lijnen.

1. Shorts WX692.8005280 Lemon Yellow, REPLAY, €34,79
2. Shorts Brix Dotti Denim Dots, Vero Moda, €10,-
3. Daisy short black, All About Eve, €59,95

In alle kleuren, maten en stofjes zijn ze er, de hotpants. Deze zomer zelfs in allerlei prints! Dat betekent ook in adorable dots… Hoe lief is dat? Bohemian blijft feestelijk en daarom ook zeker aan te raden als je festivalplannen hebt. Het lijkt een rokje door de franjes, maar dat is het niet! Wel de lusten, maar niet de lasten. Niets zit jouw dansmoves nog in de weg. Wij zijn fan!