WTF 8 uur journaal van 13 mei

Vrije tijd door Renée

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd het vandaag bekend dat je iemand kunt inhuren om je relatie te beëindigen, dat je een celstraf kunt krijgen voor een (dodelijke) wedgie en dat onder de zonnebank gaan nog gevaarlijker is dan je denkt.


Iemand inhuren om je relatie te beëindigen
Een vrouw in Australië biedt vanaf heden een heel speciale service aan. Zij helpt je namelijk om je relatie te beëindigen mocht je het vieze werk niet zelf willen doen. Voor een paar dollar huur je "Sorry, It's Over In" en wordt je vriend gedumpt. Lekker makkelijk! Gelukkig mag je zelf kiezen of het een sms'je, e-mail of brief wordt. Dat maakt het net wat persoonlijker.


In de bak door dodelijke wedgie
Oei, de 34-jarige Brad Lee Davis hangt een flinke celstraf boven het hoofd. Maar heel eerlijk, wie had ooit gedacht dat je dood kan gaan door een super wedgie? Brad is in ieder geval blij dat zijn pestende schoonvader er niet meer is. Hij trok zo hard aan de achterkant van zijn onderbroek die hij over de hoofd van de man had getrokken. Toen het elastiek eenmaal om het hoofd zat werd de keel dichtgeknepen en ja, toen was er geen redden meer aan. De minimale celstraf hiervoor is 4 jaar, maar er wordt verwacht dat er om 35 jaar wordt gevraagd.


Zo gevaarlijk is de zonnebank
Natuurlijk weet zo'n beetje iedereen dat je huid het je niet altijd in dank zal afnemen als je geregeld onder de zonnebank gaat. Ook Tawny Willoughby uit Amerika weet er alles van. Zes jaar geleden, toen ze slechts 21 jaar oud was, werd er huidkanker bij haar geconstateerd, mede door het feit dat ze tot wel 5 keer per week onder de zonnebank lag. Nu moet ze een paar keer per jaar plekjes laten verwijderen en wil ze iedereen op deze aardbol laten weten wat de gevolgen zijn. Haar selfie is in ieder geval schokkend zoals je hierboven ziet.

Bron, bron, bron en bron