10 dingen die niet belangrijk zijn als je een man date

Lifestyle door Renée

Iedereen heeft zo haar voorkeurenlijstje als het om mannen gaat. Er is niks mis met een beetje kritisch zijn, maar het is voor sommigen al snel makkelijk om té kritisch te zijn en daarom dingen geen kans te geven. De volgende dingen hoeven bijvoorbeeld helemaal niet uit te maken als je met iemand gaat daten.


1. Zijn lengte.
Schrijf hem niet meteen af omdat hij niet de gewenste lengte heeft. Uiteindelijk is dit niet het belangrijkste in een relatie, toch?

2. Zijn lichaamstype.
Lekker belangrijk dat hij niet zo strak is als zijn voorganger. De gemiddelde vrouw heeft toch liever een man met een buikje.


3. Zijn drinkgedrag.
Misschien gaat hij los in het weekend of misschien drinkt hij helemaal niets, maar maakt het uit? Geef het eerst een kans voordat je hem meteen afwijst. Er is vast iets op te verzinnen.

4. Zijn woonsituatie.
Zijn jullie nog vrij jong en woont hij nog thuis? No worries. Nee, misschien heb je geen zin om elke week bij je schoonmoeder op de bank te zitten, maar hij blijft heus niet de rest van zijn leven daar wonen.


5. Zijn leeftijd.
Als je hem leuk genoeg vindt is het niet belangrijk hoe oud hij is. Als jullie maar klikken en op één lijn zitten.

6. Zijn baan.
Misschien is het juist een goed teken dat hij geen advocaat, vastgoedmagnaat of bankier is.


7. Zijn eerdere bedpartners.
Soms is het beter om bepaalde dingen niet te weten, zoals hoeveel bedpartners hij heeft gehad. Hij is nu met jou bezig, dus lekker belangrijk dat hij met nog 5 of 35 anderen het bed heeft gedeeld. Dat kan ook zo zijn voordelen hebben. ;-)

8. Zijn kledingstijl.
Natuurlijk kan het voorkomen dat hij een heel andere kledingstijl heeft dan wat jij voor ogen hebt. Maar accepteer het gewoon!


9. Zijn salaris.
Geld zegt niet alles, want hoeveel of hoe weinig hij verdient per maand, hij kan je alsnog gelukkig maken.

10. Zijn ex.
Zijn ex kan heel knap zijn of juist niet heel interessant. Het zegt niet per se iets over zijn smaak wat vrouwen betreft want het is geen wedstrijd wie de leukste is.

Bron, bron, bron, bron, bron en bron