In elke vrouw schuilt een man

Zij/hij door Mariëlle
Ons gezichtje mag dan nog zo porselein-achtig mooi zijn en we kunnen ons nog zo charmant gedragen, ook bij de mooiste vrouw ontsnapt er wel eens een pufje gas van de bovenkant of aan de onderkant. In elke vrouw schuilt een man.

Hoe erg je je best ook doet, hoeveel charme je ook uitstraalt. In elke vrouw schuilt een man. We dragen niet voor niks een dosis testosteron bij ons. Vaak kunnen we het maar al te goed verbergen, maar soms is het niet meer onder stoelen of banken te steken.


1. Vrouwen poepen ook en vrouwen ruiken niet naar roosjes. Ook onze scheten stinken, maar ze moeten er toch uit. Dus weg met alle taboes: vrouwen laten ook scheten.

2. En we boeren ook. Niet alleen als niemand kijkt. Sommige vrouwen kunnen er erg van genieten om het gas met kracht de mond uit te werken en punten te scoren.

3. Wij willen ook niet altijd met onze benen over elkaar zitten. Krijg je nare spataderen van. Vrouwen vinden het ook heerlijk om met hun benen uit elkaar te zitten. Maar dan wel als er niemand bij is en we geen rokje aan hebben. Kan het even lekker luchten.

4. Vrouwen hebben ook niet elke dag zin om te douchen. Neem afgelopen zondag. Wie zat er de hele dag in haar pyjama er zelf geïntroduceerde filmmarathons doorheen te jassen (reageren kan onder dit artikel ;)).

5. Met handen eten. Als echte oermensen. Whraa!


6. Mannen verslinden. Oh, en als een man het doet is het stoer? Nou, vrouwen kunnen ook best stoer zijn.

7. Beenharen laten staan. Zodra de winter ook maar íets van zich laat horen is het in veel gevallen de hoogste tijd voor een wintervachtje en doen scheermesjes hun winterslaap.

8. Veel vrouwen hadden als klein meisje de wens dat ze een jongetje zouden worden. Ze zagen hun vader/broer/opa staand plassen en wilden dat ook wel kunnen. Oefening baarde overigens geen kunst...

9. Vrouwen kunnen ook niet altijd meerdere dingen tegelijk. We pesten mannen er weleens mee, maar het lukt ons zelf ook niet altijd. Hoewel we er nog wel altijd beter in zijn dan mannen.

10. Mannen hebben bindingsangst? Vrouwen net zo goed. Zal wel iets met oerinstinct te maken hebben. Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je met de liefde van je leven in zee gaat. Want het is wel voor levenslang.


11. En dan verwijten we het mannen dat ze aan seks denken met een ander, doen we het zelf net zo goed! Want zo is het: vrouwen denken heus wel eens aan seks met iemand anders dan hun eigen partner. Ontken het maar niet. Zo lang je het maar niet uitvoert is er niks aan de hand toch? En je kunt het je vriend echt niet kwalijk nemen dat hij aan seks met Doutzen Kroes denkt.

12. Moet er een lampje vervangen worden in huis? We proberen het eerst zelf voordat we de hulp van het mannengeslacht inschakelen. Bij spinnen geldt dit overigens niet. Dan zijn we gewoon lekker wijven.

13. Mannen vinden het belangrijk om de kostwinnaar te zijn. En zo zijn er ook genoeg vrouwen. Net zo goed als mannen aanzien krijgen door de hoeveelheid inkomen, krijgen vrouwen dat ook.

14. Vrouwen houden er ook van om de leiding te nemen. In elk opzicht. Zowel in bed als dat ze het leuk vinden om hun man eens mee uit eten te nemen.

15. Vrouwen zijn vechters. Hoe schattig we er ook uit kunnen zien, ook wij hebben een staaltje oer-instinct meegekregen. En dat maakt ons vechters.

Hoe ver zit de man in jou weggestopt?