WTF 8 uur journaal

Vrije tijd door Mariëlle

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de kersen voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd het vandaag bekend dat er een middelvinger emoji komt, dat er iemand bestaat die letterlijk lucht verkoopt, en dat een fan haar lippen op de lippen van prins Harry wilde drukken.

Middelvinger Emoji
Soms wil je iemand gewoon een dikke f*ck you sturen. Tot nu toe was de drol de grootste kanshebber om gebruikt te worden in dergelijke situaties. MAAR, binnenkort kunnen we de persoon in kwestie gewoon een dikke vette middelvinger sturen. Jippiejajee!

Lucht verkopen
Ongebakken en wel, vers van de pers: lucht. Wie wil dat nou niet. Dat moet de verkoper, van bijna heilige lucht vanuit de bokshal van tijdens de beruchte bokswedstrijd tussen Floyd Mayweather en Manny Pacquiao, gedacht hebben. Want hij biedt het aan via eBay en is ervan overtuigd dat er mensen op zitten te wachten. Wat blijkbaar ook zo is, want er is schijnbaar al €1.800,00 op geboden.

Fan bekt prins Harry
Fans te over en nog nooit iemand die prins Harry zo frontaal op zijn giegeltje heeft gepakt. Totdat prins Harry zijn snufferd in Australië vertoonde. Het ging als volgt: een blonde dame wist Harry's aandacht voor zich te winnen, ze maakten een kletspraatje en ineens kussen ze elkaar op de wang (Harry deed mee hoor!). Maar zij knalt haar mond op die van de prins en dat leek niet helemaal de bedoeling te zijn. Gelukkig kunnen ze er allebei om lachen. Eind goed, al goed. Zie hier:

Bron, bron