Hond crost de snelweg op

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Boer Tom Hamilton crost regelmatig op de tractor over zijn erf met z'n beste maatje naast zich op de bijrijdersstoel: Schotse herdershond Don. Maar na gisteren zal hij hem voorlopig waarschijnlijk thuislaten. Want huisdier Don blijkt een boefje te zijn!

Tom parkeerde gisterochtend zijn tractor op een heuveltje en zette de trekker op de handrem. Hij stapte uit om één van zijn lammetjes te verzorgen, toen de waakhond ervandoor ging met de tractor.

Toen z’n baasje uitstapte, stootte Don tegen de pook en… het gevaarte op wielen schoot van de handrem af. Dat was toen het hondenavontuur begon. De tractor kwam in beweging en rolde de heuvel af, waarna het richting de snelweg reed. Nietsvermoedende Don zat er nog in. Toen de boer het zag, zette hij het op een rennen, maar kwam daarbij ten val. Eenmaal op de snelweg, kwam het voertuig tot stilstand tegen de vangrail.

Gelukkig leidde de buitengewoon bijzondere gebeurtenis tot slechts wat glasscherven en een file. Thank God! Achteraf kan boer Tom er misschien wel om lachen, maar wij denken met kiespijn!

Bron, bron, bron en bron