Dit is de reden waarom mannen van ronde billen houden

Lifestyle door Vrouwen redactie

Het blijft voor velen de vraag der vragen: wat is het toch met mannen die van (grote) ronde billen houden? Gelukkig is er nu ein-de-lijk een wetenschappelijk antwoord waarmee we het andere geslacht een stukje beter leren begrijpen.


Het is geen geheim dat veel mannen van vrouwen met een groot achterwerk houden. Vroeger was dit een turn on omdat vrouwen met een flink onderstel goed kinderen konden baren, maar hoe zit dat tegenwoordig dan? Er is eindelijk een verklaring voor waarom mannen wild worden van de billen van Jennifer Lopez en Kim Kardashian: het ligt aan de holling van de rug. Als de kont zelf zo’n 45 graden uitsteekt zit je in de categorie der gelukkige mensen, want die vrouwen worden het meest aantrekkelijk gevonden.


Het heeft trouwens nog steeds te maken met zwangerschap. Niet alleen wordt de rug holler en steken de billen meer uit tijdens deze tijd, vrouwen zijn ook nog eens beter in staat om op die manier hun kind te dragen. Al met al zijn de mannen de afgelopen duizenden jaren niet veel veranderd. Dus zwanger of niet, wanneer de kont uitsteekt word je super sexy gevonden.


Bron en bron