Stomverbaasd door dansende skeletten die elkaar kussen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

We vinden het allemaal tóch best spannend als mensen kussen, knuffelen of dansen in een publieke ruimte. We houden ervan om ernaar te kijken, ook al geven we het niet altijd toe. Maar na een tijdje raken we eraan gewend en kunnen we ook best weer even de andere kant opkijken en doorgaan met waarmee we eigenlijk bezig waren. Maar hoe je onze aandacht echt vasthoudt?

Nou... Precies zoals de Amerikaanse non-profit organisatie Ad Council afgelopen Valentijnsdag deed: De kussende mensen achter een scherm plaatsen, waardoor alleen hun geraamtes zichtbaar zijn.

Na een tijdje komen de lovebirds achter het scherm vandaan en komen de skeletten ineens tot leven. Het publiek is blij verrast en er worden nogal wat glimlachen getoverd op de nieuwsgierige gezichtjes. Het zijn bijzondere mensen die tevoorschijn komen, in de goede zin van het woord.

Loves has no labels was de boodschap van de hartverwarmende actie. Geen leeftiijd, geen geslacht en geen religie. Liefde kent geen grenzen. That’s how we like it.

Bron Bron Bron Bron Bron Bron