Win: 10x Marks & Spencer voucher van €100,- en kom 20 feb shoppen!

Mode & trends door Vrouwen redactie

Is er iéts leuker dan winkelen? Jazeker: gratis winkelen! Liefst met een glas champagne in de hand, hapjes die rond gebracht worden, een DJ die leuke deuntjes draait op de achtergrond… Ha, laat dat nou preciés zijn wat Marks & Spencer organiseert om te vieren dat de flagship store in Den Haag een jaar open is. Op vrijdag 20 februari is er van 17.00 tot 21.00 uur een speciale shopping night, waarbij er groots uitgepakt wordt. Naast de DJ en hapjes en drankjes die we al noemden is er bijvoorbeeld een photobooth en zullen er gedurende de avond verschillende stylingsessies plaatsvinden. Oh, en iedereen krijgt 30% korting op de damesmode, herenmode en lingerie!

In samenwerking met Marks & Spencer mag Vrouwen.nl 10 gelukkige winnaressen blij maken met een voucher van €100,-. Dat betekent dus dat je voor hond-derd euro gratis kunt winkelen!

WE GEVEN 5x VOUCHERS WEG IN DE WINKEL
We geven 5 vouchers weg in de winkel: de eerste vijf lezeressen die op vrijdag 20 februari om 17.00 uur in de winkel staan krijgen een voucher. Op de eerste verdieping bij de lingerie-afdeling staat de redactie van Vrouwen.nl, en daar kunnen de vijf lezeressen die als eerste aanwezig zijn hun vouchers ophalen.

5x WINNEN OP VROUWEN.NL
Maarrrr, we geven OOK nog eens 5 vouchers weg op de website! Die kun je op vrijdag 20 februari ophalen in de M&S-winkel in Den Haag en direct besteden. Winnen? Vul hieronder het winactieformulier in! Neem vooral je lover, beste vriendin of complete vriendinnengroep mee; ook als zij geen voucher hebben shoppen ze namelijk op vrijdag 20 februari met 30% korting op de damesmode, herenmode en lingerie! Het wordt een beregezellige avond, en wij van Vrouwen.nl (Claartje, Colette & Elke) zijn zelf natuurlijk ook van de partij. We zien maar al te graag wat jij shopt van jouw gewonnen shoptegoed!

Wil jij €100,- shoptegoed winnen? Laat ons weten welk item van Marks & Spencer jij móet hebben en waar jij dus meteen naartoe rent in de winkel! Kijk hier voor inspiratie! Met een beetje mazzel kun je het op vrijdag 20 februari gratis scoren… Vul hieronder het winactie formulier in en doe mee! Of zorg natuurlijk gewoon dat je er op tijd bij bent vrijdag, en scoor één van die 5 shoptegoeden die we ter plekke uitdelen!

Zien we je vrijdag?