Zo voorkom je ladders in je panty!

Mode & trends door Anniek
Herken jij het volgende scenario? Heb je net drie seconden een panty aan, zit er een scheur in van hier tot Tokio. Zonde! Gelukkig hoeft dat nu niet meer, want met dit simpele trucje heb jij nooit meer een ladder in je panty!
 
De magische oplossing is je vriezer. Ja, je leest het goed. Wil jij voorkomen dat je mooie panty's geruïneerd in de vuilnisbak belanden, leg ze dan een dag in de vriezer. Je gaat als volgt te werkt: maak je panty vochtig onder de kraan en doe hem in een pastic zakje. Vervolgens laat je dat zakje een nacht in de diepvries liggen, zodat de panty goed kan bevriezen. Haal hem er de volgende dag weer uit en laat hem goed ontvriezen en drogen. Nu is je panty klaar voor gebruik!
 
 
Succes
Het succes van dit trucje zit hem in de koude temperatuur in de vriezer. Hierdoor worden de individuele vezels van de panty sterker en komen er minder ladders in. Je hoeft je panty's ook maar één keer per jaar in te vriezen, dat houdt ze het hele jaar goed.
 
Een ander trucje is haarlak op je panty spuiten. Dit helpt trouwens ook goed bij afzakkende panty's! Bij Missverkiezingen wordt haarlak gebruikt om badpakken op hun plaats te houden. Ze willen immers geen ongepaste taferelen hebben als de hele wereld zit te kijken...
 
 
Nagellak
Heb jij al een ladder in je panty? Ga er dan vooral niet aan lopen frunniken (en ja, we weten hoe moeilijk dat is). Doe er in plaats daarvan een beetje blanke nagellak op. Dit droogt hard en voorkomt dat de ladder verder uitscheurt. Als de scheur op een plek zit waar je het niet ziet, kun je hopelijk je panty gewoon blijven dragen. Scheelt weer geld!

Hoe voorkom jij ladders in je panty?