Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Deze man wil zo graag op Kim Kardashian lijken dat hij al 150.000 dollar uitgegeven heeft

Wat je al niet moet doen om op je favoriete celebrity te lijken... Voor de Britse Jordan was dat 150.000 dollar uitgeven aan plastische chirurgie. De vigasist werd helemaal fan van de ster toen hij een aflevering van Keeping Up With The Kardashians bekeek. Volgens hem is niemand mooier en succesvoller dan Kim. Voor Jordan dus reden genoeg om zich helemaal te verbouwen, in de hoop zoveel mogelijk op zijn helding te lijken.

Over de vraag of alle vijftig operaties Jordan eruit hebben laten zien als Kim valt te discussiëren, maar dat hij er bijzonder uitziet is een feit. Dat hij door zijn operaties vaak wordt uitgescholden en nep of overdreven wordt genoemd vindt Jordan niet erg. ‘Als ik er nog steeds naturel uit had gezien had ik mijn geld wel teruggevraagd na de operaties’, vertelde hij The Daily Mail. Wanneer hij stopt met het verbouwen van zijn gezicht is onbekend, maar hij wanneer hij echt op Kim wilt lijken natuurlijk nog wel kont-fillers nodig heeft.

De 33-jarige heeft naast zijn operaties ook andere manieren gevonden om Kim op te volgen. De gezichtsbehandeling met bloed die Kim een tijdje geleden kreeg? Natuurlijk heeft Jordan dit ook gedaan. Ook was hij helemaal lyrisch over de laatst verschenen foto van Kim met de champagne. Een echte fan is het.

Bron, bron