Weduwe betaalt kerstdiner voor 50 vreemdelingen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een 86 jaar oude vrouw heeft besloten om voor 50 mensen een kerstdiner te betalen. De weduwe heeft de kerstgedachte begrepen, want ze legt 1000 pond neer voor het diner dat ze betaald voor eenzame mensen. Zelf is ze twaalf jaar lang alleen geweest en weet hoe het voelt. Omdat ze het geld kan missen en het niet aan kan zien dat er mensen alleen zijn met kerst, heeft ze besloten om dit initiatief te nemen.

De vrouw heeft de pub in haar dorp afgehuurd en eenzame mensen kunnen zich aanmelden voor het feestmaal. Hoewel ze zelf waarschijnlijk niet bij het diner zal zijn (omdat ze uitgenodigd is bij vrienden) is ze toch blij dat ze dit kan doen. Volgens haar zien we nog te vaak mensen die alleen zijn tijdens de feestdagen op televisie en om ons heen. Eerdere jaren doneerde ze al wel geld aan goede doelen die eenzaamheid proberen op te lossen, maar dit jaar zocht ze het dichterbij huis en nam het initiatief zelf.

Op dit moment hebben 27 mensen zich al aangemeld voor de actie. De pub kan een maximum van 50 man aan, dus er is nog voldoende plek over. Hulde voor deze gulle gever!

Bron