Lifestyle / Wonen
Wonen

Zo zit je er stijlvol warmpjes bij deze winter

Of het nu zomer of winter is, je wil er graag behaaglijk bij zitten thuis. Dat betekent niet alleen dat je je interieur lekker volgens je eigen smaak hebt ingericht - met, vooruit, hier en daar een suggestie van je huisgenoot of partner - maar ook dat het altijd precies op temperatuur is. Drie tips om d at voor elkaar te boksen!

1 Maak een kussenbank van de vensterbank
Zorg dat je goed dubbel glas hebt, dan is de vensterbank het fijnste plekje in huis om je terug te trekken. Met een kopje thee op schoot kun je uren turen naar de koude buitenwereld. Schik de kussens nog eens opnieuw, pak er een zacht dekentje of (fake) dierenbontje bij en geniet van je warme plekje.

(Foto via Myscandinavianhome.blogspot.se)


2. Installeer de LG Artcool Stylist Inverter V
Dit apparaat zorgt niet alleen voor airconditioning, zoals de naam Artcool al doet vermoeden, maar ook voor verwarming in de winter. Handig, voor die ruimtes in je huis die in de winter te koud zijn, en in de zomer te warm! Waar de meeste airconditioners niet echt stijlvol te noemen zijn, is de Artcool Stylist heel subtiel vormgegeven en maar 12 centimeter diep, dus gooit je inrichting niet overhoop. Bovendien kun je zelf de kleur van de verlichting (die zit in de cirkel) aanpassen, evenals de sterkte van dat licht. Je hebt eigenlijk dus gewoon sfeervolle verlichting aan de muur hangen, die óók nog eens je huis verwarmt of koelt. Score! Kijk hier voor meer info over de LG Artcool Stylist Inverter.

3. Trek die kruik uit de kast
Een kruik iets voor je oma? Dacht het niet. Met zo’n schattige gebreide hoes eromheen past een kruik ook prima in jouw interieur. Leg hem op je nachtkastje of bij de bank, en vul hem met heet water op het moment dat je koude handen of voeten hebt. Succes gegarandeerd.