De 7 beste plekken voor een vrouw om een subtiele tattoo te nemen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Waar een tattoo het kunstwerk is, is je lichaam het schildersdoek. Bijna overal kun je een tattoo plaatsen, maar zijn ook alle plekken even mooi? Je wilt je plaatje graag showen, maar je tattoo kunnen verbergen is ook fijn. Wanneer het verboden is op werk, of wanneer je gaat solliciteren. Dit is in ieder geval hoe het dan niet moet: deze man heeft zich helemaal laten tatoeëren als luipaard, rawr! En deze man zit van boven tot onder de tattoos. Wil je het zelf wat subtieler? Dit zijn de 10 beste plekken voor een vrouwelijke, subtiele tattoo.

1- Pols

Subtiel, opvallend maar ook makkelijk te bedekken. De pols is de perfecte plek voor iemand die haar tattoo wil laten zien, maar ook wil kunnen bedekken. Deze plek is perfect voor een woord, maar vormpjes en lijnen zijn ook goed geschikt voor deze plek.

2- Enkel

Nog een subtiele plek die makkelijk te bedekken is. Hoge, dichte schoenen bedekken de tattoo, die je makkelijk kan showen op het strand en op slippers. Van woorden tot voorwerpen, van boeketten tot aan bossen. In principe maakt het niet uit wat je op je voet wilt zetten, het past allemaal.

3- Oor

Een klein design komt goed uit achter of op het oor. Permanenter dan oorbellen, maar wel een mooie versiering van het oor. Wil je deze tattoo bedekken, dan heb je wel lang haar nodig.

4- Binnenkant arm

Iets moeilijker te verbergen wanneer je geen lange mouwen aan kan, maar wel een mooie plek. Voor een iets langere tekst, of grotere tekeningen.

5- Bovenkant schouder

Een prachtige plek voor een tattoo omdat de schouder niet vlak is, en dus ‘speelt’ met de afbeelding of tekst. Ideaal om te showen met een one-shoulder trui, en makkelijk te bedekken met een shirt.

6- Nek

Steek je haar op en de tattoo in de nek komt tevoorschijn. Kleine en grote afbeeldingen komen hier goed uit.

7- Ruggengraat

Een mooie tekst over de ruggengraat is hartstikke sexy, vooral gecombineerd met een James Bond jurk. Het doet zeer tijdens het zetten, maar dan heb je wel wat. Deze tattoo is onder een shirt niet te zien, wat hem ideaal te bedekken maakt.

Bron afbeeldingen: Pinterest