Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Regenachtige dag entertainment: je eigen arm candy maken!

Ondertussen is het wel duidelijk, het is herfst. Stiekem zijn we wel een beetje klaar met al dat binnenzitten omdat het regent, bankhangen en eeuwig televisieseries kijken. En die warme chocolademelk hoeft toch eigenlijk ook niet elke dag. Wat doen we dan? Dan gaan we op zoek naar andere bezigheden. Uiteraard wel bezigheden waar we nog iets leuks aan overhouden, zoals het maken van deze geweldige arm candy van HonestlyWTF! Eerlijk is eerlijk, heel misschien moet je wel even naar buiten om de benodigdheden te kopen, maar geloof ons, het is het waard!

De benodigdheden:
- Kraaltjes
- Morse Code vertaling (hoeft niet perse, je kan natuurlijk ook je eigen ontwerp maken!)
- Borduurdraad
- Rijgnaald
- Een schaar

Het mooie van deze armbandjes is dat je de leukste geheime woordjes erin kunt rijgen!

Stap 1.
Zorg dat je een rijgnaald hebt, omdat je de kraaltjes anders nooit aan het draad kan rijgen. Voor elk armbandje kies je 4 kleuren. 1 voor de basis, 1 voor de puntjes, 1 voor de streepjes en 1 om de puntjes en streepjes te onderscheiden.

Stap 2.
We gaan beginnen met rijgen. Begin met een paar kraaltjes in de basiskleur (hier rood). Rijg daarna een kraaltje in de tussenkleur en begin daarna met het woord dat je wilt maken. In dit voorbeeld zie je ‘I love you’. De eerste letter, I, bestaat uit twee groene puntjes. Ga zo door totdat je het hele armbandje geregen hebt, eindig weer met wat kraaltjes in de basiskleur.

Stap 3.
Zorg dat je het armbandje goed dichtknoopt. Hier is daarvoor een speciaal kraaltje gebruikt, maar het kan natuurlijk ook met een simpel knoopje.

En voila, je armbandje is klaar! Maak er meerdere voor een super leuk effect, blijf je tenminste ook bezig deze herfst.