De leukste en grappigste spelletjes op het internet

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Voor de dagen dat het buiten regent en je je ontzettend verveelt, voor de dagen dat je familiebezoek hebt van je ultra-saaie achtertante en voor de dagen dat je nergens anders zin in hebt dan doelloos internetten. Wij hebben voor juist die dagen 7 websites op een rijtje gezet.

Professional hacker

Oké, dit spelletje is helemaal niet moeilijk als je een professionele hacker bent, want dat is namelijk iedereen. Open hackertyper.net of fediafedia.com en ram wat op het toetsenbord. Een hacker is geboren...

 

Mini metro

 

Dit verslavende spelletje heeft als doel dat je zoveel mogelijk mensen naar de juiste bestemming vervoert. Een echte metrokaart ontvouwt zich op het beeldscherm tijdens het spelen van het spel. Leuk!

 

Wow!

 

Weer zo’n lekkere onzin site. Schud met je muis om helemaal gek te worden door het wormpje dat heftig heen en weer schudt. Pas wel op: mensen die gevoelig zijn voor epilepsie kunnen deze site beter niet bezoeken.

 

Filler

 

Vul het scherm met witte bollen maar pas op dat de balletjes met de zwarte rand je niet raken. En dat is moeilijker dan het lijkt.

Be a true artist

Kladder het beeldscherm vol verf en laat de artiest in je naar boven komen!

 

Make your own roller coaster

 

Door je muis op en neer te bewegen maak je een lijn die oneindig is, maar ook in een 3D ruimte ontstaat. Dit spel is ontzettend spannend, al gebeurt er eigenlijk niets.

 

Tetris

 

Tetris stamt uit onze kindertijd maar blijft leuk om te spelen. In deze versie kan je de vormpjes zelf kiezen, en de muziek bepalen door de mp3 op het bureau. Dat is pas oud goud.

Koala to the max

Ga met je muis over de stippen heen en zie hoe er een plaatje verschijnt... van een koala natuurlijk.

 

Naast deze spellen zijn er ook online vaardigheidsspelletjes waarmee je geld kunt verdienen. Denk aan spellen zoals Bubble Shooter, Solitaire en Bingo. Dergelijke spellen worden aangeboden door de aanbieders zoals EazeGames, bekijk hier de ze.nl EasyGames review.