Unboxing Beautybox editie september 2014

Gezicht door Vrouwen redactie

Ook de damen achter de Beautybox weten dat de herfst er aan zit te komen. Zij geloven erin dat elk seizoen zo zijn charme heeft, en daar zeker ook bepaalde beauty producten bij horen. Lekkere maskers (in deze box eentje voor in het haar), lekkere bodylotion en gel voor een verzorgde en gehydrateerde huid. Ook spelen ze in op de beauty-trend van dit moment: schitterende wenkbrauwen. Kortom; het nieuwe seizoen luiden wij met luid gejuich in!

Enzyme Cleansing gel - 236 ml/16,00 full size (in de box zit een sample van 29 ml)
De gezichtsreiniger voor dagelijks gebruik van Mario Badescu is een gel die zeep- en olievrij is. Het reinigt grondig en verwijdert make-up, vuil en olie zonder het gezicht uit te drogen. Ook zitten er peelende ‘alpha hydroxy zuren’ in uit papaya en grapefruit die dofheid van de huid verminderen en puistjes voorkomen.

Pallet Luminous Color – 250ml/22,00 full size
Dit heerlijke masker van het luxe salonmerk Maria Nila Stockholm is het ultieme product voor het behoud van glans en kleur in geverfd haar. Zeker wanneer je je haar vaak föhnt, wast en styled is dit masker het ideale product. Door de ingredienten zoals granaatappel en het Color Guard Comlex wordt je haar weer prachtig. Pluspunt: Ook als je geen gekleurd haar hebt laat dit product je haar glanzen in haar eigen natuurlijke kleur.

Brow Gel Clear – 24ml/27,95
Brow-guru Anastasia Beverly Hills heeft een nieuw product; een wenkbrauwgel die de onhandelbare wenkbrauwen in model brengt. Te dragen met andere producten, zoals de Brow Powder Dou, Dipbrow en de Brow Pencils, of alleen zo. Dé fashiontrend van dit moment.

Bath And Shower Gel & Body Milk – 50ml/4,95 per stuk
Het Engelse huid- en haarverzorgingsmerk Scottish Fine Soaps heeft allemaal verschillende lijnen, die een ware traktatie zijn voor onder en na het douchen. Deze leuke flesjes zijn gevuld met een heerlijke bad- en showergel, en body milk.

Enthousiast geworden over de producten of wil jij de beautybox ook? Meer informatie vind je op Beautybox.nl