Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Vrouw betaalt 20.000 dollar voor derde borst

Jasmine wilde minder aantrekkelijk zijn voor mannen, want ze was al dat daten zat. In haar ogen was de beste oplossing voor dat probleem simpel: een derde borst nemen. Het is misschien een beetje omslachtig om 20.000 dollar te betalen voor dat doel, maar dan heb je ook echt wat.

Jasmine Tridevil (21) moest eerst langs 50 tot 60 plastische chirurgen voor ze er één kon vinden die de operatie wilde uitvoeren. Om etische redenen weigerden de artsen om haar een derde borst te geven. Jasmine kreeg een implantaat en de borst is afgemaakt met een getatoeëerde tepel.

Toch is het verhaal nog best vreemd, want waarom zou je zoveel aandacht vragen voor je derde borst als je juist claimt minder aandacht te willen? Op sociale media zeggen mensen dat de huid van de derde borst niet kleurt bij de rest, en ze vinden het raar dat al het bewijs bestaat uit een paar selfies en een vaag filmpje. Ook gaat het verhaal te ronde dat Jasmin graag voor de tv wilde werken. Door deze actie zou ze mee kunnen doen aan een tv-programma.

Maar het wordt nog vreemder. In 2013 zou Jasmine ook al een poging gedaan hebben om beroemd te worden. Ze vertelde dat ze in elkaar geslagen was door een man op weg naar huis vanuit een club. Ze dreigde hem dat ze naar de politie te gaan, en zou hem de keuze gegeven hebben tussen een aangifte en langs de weg staan met een bord waarop de tekst: ‘I beat woman’ stond. Toen de politie haar benaderde trok ze haar verhaal terug en wilde ze niet meer praten over het ongeval.

Of de borst echt is of niet, Jasmine krijgt in ieder geval de aandacht die ze altijd al wilde hebben. Ze filmt zichzelf elke dag voor een ‘documentaire’ over haar moeilijkheden met drie borsten en het nieuws staat vol met haar verhaal. Dat haar moeder en zus niet meer met haar willen praten neemt ze maar voor lief. Alles voor de aandacht.

Bron, bron