Overheerlijk voedsel met ontelbaar veel calorieën

Eten door Vrouwen redactie

Waar veel van ons al gruwelen bij de hoeveelheid calorieën in een pizza (ongeveer 1000 calorieën), kunnen we hem toch niet weerstaan. En dat is ook precies het geval met het onderstaande eten. Overheerlijk, maar wel om te eten zonder na te denken over de gevolgen.

Gefrituurde Oreo bollen
Wanneer je Oreo’s door de pannenkoeken mix haalt en frituurt krijg je deze heerlijke snack, bommetje vol met calorieën.

Bacon milkshake
Deze milkshake bevat geen echte bacon. De ingrediënten: softijs, siroop met bacon smaak, slagroom en een kers. Ook zitten er in een milkshake van 450 gram 733 calorieën, 40 gram vet en 75 gram suiker.

4-Lagen taart
Deze bijzondere taart wordt gemaakt door pompoengebak in een chocoladetaart te stoppen, met daarbovenop een appeltaart in een vanilletaart. Maak het af met glazuur en slagroom en je hebt een cake van 1800 calorieën per plak.

Chocolate chip cookie dessert
Dit dessert met een chocoladekoekje, vanille ijs, chocolade, chocoladesaus en slagroom ziet er overheerlijk uit en bedraagt 1660 calorieën en 51 gram vet.

Een emmer zoute popcorn
Popcorn is een ‘in verhouding’ gezonde snack. Toch geldt hier ook: ingrediënten en bereiding doen een hoop. Wanneer popcorn bereid wordt met een flinke schep zout en met olie (of roomboter) kan een emmer wel 1100 calorieën bevatten.

Bron, bron, bron, bron, bron