5 Meest extreme celebrity diëten die je niet gaat geloven

Eten door Mariëlle

Het dieet van de sterren? Wat is dat precies? Voor zo ver wij weten doen sterren er álles aan om een goed figuur te krijgen en te behouden. Een ommetje naar de McDonalds is er voor hen even niet bij, en ook 'toevallig je route laten uitkomen bij de Starbucks' zit er niet in. Hét dieet van de sterren is er niet, want hun diëten lopen juist enorm uiteen. En sommigen zijn best zorgwekkend. Ieder z'n ding, voor ons gaat het allemaal net een brug (of twee, of drie) te ver. De diëten van de sterren die je oren het hardste laten klapperen -en die we dus absoluut afraden- hebben we hieronder opgesomd:


Megan Fox werkt elke ochtend lepels pure appelazijn naar binnen. Dat is haar ontbijt. Zouden wij ook van gaan pruilen.


Om dit figuur te krijgen volgt model Petra Nemcova naast haar sportroutine een dieet dat alleen bestaat uit zeevruchten, wortels en tomaten. Lekker gevarieerd.

Als super voorbeeld Beyoncé een paar pondjes wil lozen teert ze gerust tien dagen op een drankje van maple syrup, citroensap, cayennepeper en water. Dat deed ze vroeger, en dat schijnt ze nog steeds te doen. Misschien is ze dan toch niet zo'n goed voorbeeld, want dat kan echt nooit goed voor je zijn.


Mariah Carey bereidt zich voor op haar optredens door alleen maar vis te eten, die ook nog eens niet op smaak is gemaakt. Smaakloos dus. Alles voor het figuur.


Laura Prepon, je weet wel: Donna uit That '70s Show en Alex Vause uit Orange Is The New Black, heeft echt een choquerend dieet: ze schijnt zwangerschapshormonen in zichzelf spuiten en eet maximaal 500 calorieën per dag om af te vallen. Geen idee wat die hormonen precies zouden moeten doen, maar alleen dat maximum aan 500 calorieën zou al voldoende moeten zijn om heel veel kilo's eraf te laten vliegen. Echt een heel extreem dieet.


Een beetje opletten op je voedingspatroon is prima, maar zorg alsjeblieft dat je niet doorslaat, zoals deze dames lijken te doen!

Bron, bron, bron