Redactiedagboek juli

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het leven van een redacteur gaat niet over rozen. Perspresentaties, goodies, cupcakes, evenementen... *zucht*. De redacteuren van Vrouwen.nl geven je graag een kijkje in hun (werkende) leven. Bekijk wat er achter de schermen gebeurt!


Yes, een doos vol lekkere chocoladerepen. Nee, niet zomaar chocolade, maar de enige echte KITKAT! Wij mochten de nieuwe smaak Chunky Double Caramel proberen. De ene helft van de Chunky is crunchy caramel en de andere helft is creamy caramel. Het was binnen no-time op, het smaakte dubbel zo lekker. Yummie!

De vastenmaand van de Islamitische mensen is voorbij en dat wordt altijd met een Suikerfeest gevierd. Dit is een dag waarop je bij familie en vrienden langs gaat. Je feliciteert elkaar dat je het vasten een maand lang volgehouden hebt. De moeders duiken massaal de keuken in en bakken allerlei lekkers. Niet alleen om hun bakkunsten te laten zien, maar ook omdat het een traditie is. Er moet altijd veel zoetigheid op tafel staan. Afghaanse zoetigheid kun je niet zo om de hoek kopen, dus ook de moeder van Afsana had lekkere Afghaanse cakejes en zoetigheid gemaakt. Op de foto zie je de zoetigheid Sheer pera.


Wauw, dit zomerse drankje van de Starbucks is echt lekker. Het is de nieuwe Banana-yogurt frappuccino, een mix van banaan met yoghurt. Het is lekker fris en vult goed. Yum! Haha, we heten wel voortaan Sam en Maartje in plaats van Afsana en Claartje. Zou Afsana zo moeilijk zijn geweest of heeft ze het verkeerd gehoord? Het deed ons denken aan de Starbucks fails.


Afsana ging op 3 augustus naar het festival Dance Valley, en danste de hele avond tot haar voeten niet meer konden. Het was haar eerste keer op het festival, maar het beviel zo goed dat we volgend jaar met z'n allen gaan!


Claartje houdt van groene smoothies. Dit is haar favoriete variant, met ananas en spinazie, en ze voegde er deze week het Maca poeder van Royal Green aan toe. Een echte superfood! Het recept van de smoothie vind je hier.


Maarrr we zijn ook wel eens niét aan het werk. Claartje ging een weekje surfen in Biarritz. "Ik wil natuurlijk niet opscheppen, maar zoals je ziet ben ik een ont-zet-tend natuurtalent. Of zouden de blogs over surfen van onze Berber daar verantwoordelijk voor zijn?"


Mariëlle ging naar Holi Festival of Colours, waar ze niet vrolijk gekleurd, maar helemaal besmeurd met modder vandaan kwam. De organisatie had nul rekening gehouden met de voorspelde stortbui, waardoor het feest een hoog Zwarte Cross-gehalte kreeg.