Win: 5x verzorgde shoppingdag voor 2 in Maasmechelen Village

Mode & trends door Vrouwen redactie

Shoppen shoppen shoppen maar! Bij merkenoutlet Maasmechelen Village shop je de mooiste merken, dus het is een ideale bestemming voor koopjesjagers. Je vindt er winkels van merken als Maje, Sandro, Ba&sh, Comptoir des Cotonniers, Ice Watch, Karen Millen, Liu Jo, Nike, Scotch & Soda, Levi's, TWIN-SET Simona Barbieri, Ted Baker, UGG Autralia en in augustus opent ook een nieuwe MaxMara winkel!

Vrouwen.nl mag 10 lezeressen uitnodigen om de nieuwe collecties mee te gaan shoppen in Maasmechelen Village. We hebben een bus geregeld die op vrijdag 29 augustus om 9.30 uur vanuit Amsterdam vertrekt en naar Maasmechelen rijdt. Er mogen ook 10 winnaressen van onze zusjes Fashionscene en Girlscene mee, en de hoofdredactrices van de websites zijn ook van de partij. Aangekomen in het shopwalhalla worden we met champagne ontvangen in de VIP lounge, en krijg je een VIP dagpas waarmee je 10% korting krijgt op je aankopen. Om bij te komen van je straffe shopsessie strijk je neer in de lounge voor de lunch, waarvoor je uiteraard een lunchvoucher krijgt. Na afloop neem je je aankopen én een goodiebag mee in de bus terug, die ons weer afzet in Amsterdam.Win: 10x verzorgde shoppingdag in Maasmechelen Village

Wil jij mee met Vrouwen.nl naar Maasmechelen Village? Doe mee met de winactie en laat weten welke winkel jij het eerst gaat bezoeken tijdens je shopping spree. We hebben 10 plekken te vergeven, maar begrijpen dat het wel zo leuk is als je samen je BFF kunt shoppen. Daarom geven we 5x2 plekken voor deze shoppingdag weg.

Op een rijtje:
- vervoer naar Maasmechelen Village
- ontvangst in VIP LOUNGE met champagne
- lunch voucher
- goodiebag
- VIP dagpas met 10% extra korting

Wie, wat, waar
Datum: 29 augustus
Vertrek vanaf Amstel Station om 9.30 uur


Deze winactie loopt t/m 15 augustus. Winnaars krijgen bericht per mail.