Acteurs die uit elkaar zijn en toch samen moeten werken

Celebs door Vrouwen redactie

Relaties tussen bekende sterren komt vaak voor. Een aantal van hen had zowel in een tv-serie als in het privéleven een relatie met elkaar. Dat kan heel leuk of juist heel fout zijn. Als het uit gaat is het namelijk awkward om nog samen te moeten werken op de set. De series of tv-programma’s kunnen namelijk niet worden aangepast. Het is helemaal raar als je in de serie ook nog een relatie hebt met elkaar. Dat betekent dat je nog steeds lief en leuk met elkaar moet omgaan als je dat eigenlijk helemaal niet wil.

Katie Holmes en Joshua Jackson waren beroemd als personages van Dawson’s Creek. Zij hadden in de serie en in het privé ook een relatie. Toen de liefde over was in het privéleven moesten er nog wel veel afleveringen opgenomen worden waarin de personages nog een relatie hadden. Zij moesten het allebei accepteren dat ze nog een lange tijd voor "verliefd" door moesten gaan.


Nina Dobrev en Ian Somerhalder waren on en of screen een koppel. Tijdens de tv-serie "Vampire Diaries" hadden zij 3 jaar een relatie. Toch was de liefde over, maar er moesten nog vele seizoenen opgenomen worden waarin de personages van Nina en Ian een relatie hadden. Sommige beweren dat het tussendoor nog aan en uit is geweest tussen die twee.


Sophia Bush en Chad Michael Murray van One Tree Hill hadden elkaar helemaal gevonden. Ze waren niet alleen verliefd in de serie, maar ook buiten de serie om. Zij verloofden zich tijdens de serie en trouwden al snel. Helaas voor Chad en Sophia was het huwelijk na 5 maanden alweer over. Sophia zou andere collega’s uit de serie gedatet hebben vlak na de breuk. Chad was daar niet zo blij mee.


Kaley Cuoco en Johnny Galecki waren in de hitserie The Big Bang Theory een koppel. Buiten de serie om deelden zij 2 jaar lang lief en leed. De relatie hielden zij geheim, zij waren bang dat het de personages in de serie zou schaden. Kaley en Johnny gingen uit elkaar, maar zijn nu nog goede vrienden. Niemand heeft wat gemerkt van de breuk. Ook op de set ging alles prima.


Blake Lively en Penn Badgley hadden ook een relatie die niet zo goed eindigde. Tijdens de tv-serie Gossip Girl hadden zij een lange tijd een relatie. In het privéleven hadden zij dit ook. Toen de relatie van de personages over was, was de relatie in het privéleven ook ongeveer voorbij. Blake kreeg een relatie met acteur Ryan Reynolds. Later in de serie krijgen de personages van Blake en Genn weer een relatie en trouwden. Het was heel moeilijk voor ze om zo knus met elkaar te doen.


Jennifer Carpenter en Michael C. Hall waren in de tv-serie Dexter broer en zus. In het privé-leven tijdens waren zij tijdens de serie een koppel. Het stel was zo verliefd dat ze trouwden. Het vervelende was dat het na 3 jaar eindigde in een scheiding. De serie liep nog seizoenen door en zij moesten nog veel samenwerken. Verschillende bronnen meldden dat het samenwerken moeizaam verliep.


Rachel Bilson en Adam Brody waren in de serie The O.C. een lange tijd een stelletje. Pas na een paar seizoenen werd het echte liefde in het privé-leven. Het ging al snel uit, ze pasten niet bij elkaar. In de serie ging de relatie door en ze trouwden zelfs. Hoe zou dat geweest moeten zijn voor hun…?


Jennifer Lopez en Marc Anthony hadden vroeger al een relatie gehad. Een paar huwelijken later had het koppel elkaar weer gevonden. Zij trouwden en kregen een tweeling. Toch ging het deze keer ook uit. Jennifer en Marc kunnen en moeten goed met elkaar opschieten vanwege de kinderen. De twee hadden ook een tv-programma bedacht dat ze samen produceerden en presenteerden. De samenwerking loopt vooralsnog goed.


Bron, bron