Supermodel: 9 jaar en grootste campagnes

Celebs door Vrouwen redactie

Doutzen Kroes, Cara Delevingne, Gisele Bundchen en Naomi Campbell: vergeet ze allemaal want de nieuwe generatie modellen staan er al klaar voor. Zo beginnen ze al op jonge leeftijd met modellenwerk en beklimmen ze de carrièreladder. Kristina Pimenova is één van die jonge modelletjes. Ze is nog maar 9 jaar en heeft nu al modeshows en campagnes voor Burberry, DKNY, Armani en nog veel meer bekende modehuizen gelopen. Ook heeft ze de Vogue Bambini prijs gewonnen, een tijdschrift van Vogue waar jonge modelletjes de cover sieren waarmee haar cover tot de beste is uitgeroepen. Dit is wel een zeer talentvolle dame: ze heeft grote lichtblauwe/grijze ogen en donkerblond haar. Ze gaat wereldwijd rond, haar Facebook fanpage heeft meer dan 1,5 miljoen likes en er bestaan meerdere fanpagina’s.

Kristina is een dochter van een Russisch oud voetballer Ruslan Valeryevich Pimenov. Haar moeder was vroeger ook met modellenwerk bezig en toen haar vrienden de toen nog 3-jarige Kristina zagen gaven ze het advies om Kristina als model te laten werken. Haar moeder kreeg het zo vaak te horen dat ze uiteindelijk Kristina een paar kleine klusjes liet doen. Ze vond het als meisje van 3 hartstikke leuk en wilde meer modellenwerk doen. En andersom was er vraag naar haar. Voordat ze het wist was ze de ene na de andere grote campagnes aan het doen. Nu nog steeds is ze op 9-jarige leeftijd druk bezig. Haar moeder werkt niet, dus die besteedt alle tijd aan Kristina en het modellenwerk. Onlangs heeft Kristina haar campagne voor Armani kids afgemaakt. Met een verbluffend resultaat, ze is voor de tweede keer gevraagd. Kristina heeft nog een oudere zus van 15 jaar, die woont momenteel in Londen waar ze ook op school zit.

Haar moeder en Kristina

Haar vader, Kristina en haar oma

Naast modellenwerk geniet ze ook van het leven als klein meisje. Ze houd van gymnastiek en dansen. Ze bewijst zich ook bij het sporten, ze heeft namelijk aan meerdere turnwedstrijden meegedaan en ze heeft zelfs een paar keer gewonnen. Van dit talentje gaan we nog veel horen in de toekomst. Ze heeft al contracten getekend voor later, bij onder andere Roberto Cavalli. Kristina’s salaris is onbekend, maar echte kenners schatten het op tienduizenden euro’s per campagne. Ze zou zelfs al miljonair zijn. Niet slecht voor iemand van 9.

Kristina Pimenova is geboren op 27 december 2005
Geboorteplaats: Moskou
Talen: Engels en Russich
Leeftijd: 9 jaar
Haarkleur: Donkerblond
Haarlengte: Lang
Oogkleur: Azuurblauw
Etniciteit: Europese
Huidskleur: Blank
Beste vriendin: Evelina
Shoenmaat:31

Eén van haar fans heeft dit filmpje gemaakt.

Bron , Bron , Bron