Slimste tips om je haar snel & goed te stylen

Gezicht door Mariëlle

Een vrouw zijn is nog niet zo makkelijk. Jammer dat mannen dat zo vaak onderschatten. Om het alleen maar even over ons uiterlijk te hebben: de tijd die we aan onze make-up kwijt zijn, en het dan ook nog natuurlijk kunnen laten lijken. En ons kapsel! Alleen het bedenken ervan doet onze hersencellen al kraken, dan moet je uitvinden hóe je het voor elkaar krijgt én je moet het nog maken ook. Alsof de moderne vrouw daar tijd voor heeft. Gelukkig bestaan er genoeg trucjes die ons leven een stukje lichter maken.


Maak een krul in je haar, verpak hem met folie, pak het beet met de stijltang om het te verwarmen, laat het afkoelen en there it is jouw eigen, mooie krul.


In plaats van je haar vlechten, kun je het ook knopen. Verdeel je haar in twee plukken en knopen maar. Gewoon een knoop die je vroeger op de basisschool hebt geleerd. De meest simpele variant.


Draai de haarband om de onderkant va je haar, voordat je de haarband naar de eindhalte brengt.


Wanneer je een paardenstaart maakt, kun je je haarelastiekje verbloemen met een plukje haar dat je vastzet met een speldje.


Breng meer textuur aan in je vlecht door er zachtjes met een tandenborstel overheen te aaien. Een warrig effect is de uitkomst.


Duw je paardenstaart aan de onderkant omhoog met speldjes, zodat de boel wat voller lijkt.


Uitgroei werk je weg met mascara. Mits je heel donker haar hebt natuurlijk.


Een vlecht van links naar rechts en een vlecht van rechts naar links. Kom maar door met die Alpen.


Toupeer een deel van je haar.


Bron, bron, bron