Online shoppen met PayPal & Win 9x 100 euro shoptegoed!

Mode & trends door Vrouwen redactie

Onze collega's van Fashionscene shopten de leukste musthaves bij Europese webshops en testten de betaalmethode PayPal. En we hebben goed nieuws, want als jij nu ook een PayPal account aanmaakt, maak je kans op 100 euro shoptegoed! Natuurlijk zijn er in Nederland ontzettend veel leuke webshops, maar zo nu en dan wijken we toch uit naar een buitenlandse shop. Want sommige musthaves zijn in Nederland simpelweg niet te vinden - hallo Asos.com en &OtherStories!

Bestellen bij buitenlandse webshop veel gedoe? Nee hoor, met een PayPal account is dat heel gemakkelijk, want invullen van betaal- en adresgegevens is totaal overbodig met een PayPal account. Je hoeft bij een betaling namelijk alleen nog maar je emailadres en wachtwoord in te vullen. Dat kan op je laptop of je tablet, en natuurlijk ook probleemloos op je mobiele telefoon. Maak dus snel een account aan, des te meer tijd blijft er over om nóg meer leuke webshops af te struinen!

Wat moet je dan shoppen? Daar hebben die always fashionable collega's van ons hele goeie ideeën voor: check Fashionscene.nl.