4 Typen zonnebrillen die je nu wil hebben

Mode & trends door Vrouwen redactie

Na beroemde voorgangers als Gisele Bündchen, Jude Law en Kate Moss is de mooie Eva Mendes nu al voor het tweede jaar op rij het gezicht van brillenmerk Vogue. Een mooie aanleiding om 4 modellen uit te lichten die deze zomer helemaal on top of the trend zijn.

Vlinderbril
Als het goed genoeg is voor Eva Mendes, is het goed genoeg voor ons! De vlinderbril is alles behalve doorsnee, dus een goede aanwinst voor je collectie. De vlinderbril heeft een klassieke uitstraling maar is tegelijkertijd ook lekker gek. Style 'm het liefst met een effen jurkje zoals Eva hierboven laat zien, voor een klassieke look.

Spiegelglazen
Het maakt eigenlijk niet uit wat voor montuur of model je te pakken hebt voor deze trend, als de glazen maar spiegelen. Ook heel handig: al je vrienden kunnen in jouw glazen checken of hun haar goed zit, en als je 'm zelf even af zet kun je ook zien of je lippenstift nog zit waar het hoort.

See through
Mysterieus en vrouwelijk, dat is wat deze doorzichtige monturen zijn. Als je je outfit sophisticated en sexy wil afstylen hoef je alleen maar een bril toe te voegen - maar wel met zo'n see through montuur natuurlijk. Voor een extra zwoele look.

Cat eye bril
Die cat eye, die kan anno 2014 nog steeds heel goed. Maar kies dan wel voor de versie met bijvoorbeeld een net iets spannender printje in het montuur. Rrrauw!



- Dit is een advertorial -