Schokkende video: Jong meisje voert seksuele handelingen uit bij 24 mannen voor fles drank

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Losgaan op vakantie, daar zijn jongeren dol op. Britse jongeren gaan daarin vaak nog een stap verder dan Nederlandse jongeren. Een video van een feestend Brits meisje in de Spaanse badplaats Magaluf dook gisteren op en ging keihard viraal. Niet zonder reden: het meisje voerde tijdens een avondje stappen seksuele handelingen uit bij 24 mannen in een club. Ze bevredigt de mannen oraal, naar verluid om een gratis fles drank te krijgen. De fles Cava die haar beloofd was kost zo’n 3 euro.

Twitter en Facebook ontploften nadat de video rondging, en mensen plaatsen bezorgde of ronduit gemene opmerkingen over de actie van het meisje. Anderen keuren haar acties niet goed, maar stippen aan dat het wel oneerlijk is dat zij hier alleen op wordt aangekeken. De 24 mannen in het filmpje horen ook aangesproken te worden. Saillant detail: Geordie Shore ster Jay Gardner is ook te zien in het filmpje. Het meisje vraagt aan hem of hij nummer 25 van haar lijst wil worden. Hij reageert met een: "Nee", en steekt zijn middelvinger op. De dj die in de bar draait houdt via een microfoon de telling bij.

Het meisje en de familie hebben nog niet gereageerd op alle commotie. Eén ding is zeker, ze zal vanaf vandaag een ander leven krijgen. Ze wordt overal herkend en de reacties zijn niet mals. De politie is een onderzoek gestart, omdat in het plaatsje Magaluf in Spanje vaker dit soort weddenschappen voorkomen.

Let op! De video is NSFW en bevat expliciete content.

Bron, Bron, Bron