19-jarig meisje dol op jagen - oké of niet?

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De 19-jarige Kendall Jones lijkt een doodnormale Texaanse scholier. Ze is blond, heeft een brede tandpasta smile en is cheerleader op haar middelbare school. Normaler kan bijna niet. Behalve dan het feit dat ze in haar vrije uurtjes op jacht gaat. Op wilde dieren. In Afrika. Het meisje is namelijk dol op jagen, en poseert op haar Facebookpagina Kendalltakeswild trots met haar jachttrofeeën.

Kendall Jones, de dame in kwestie, reist graag helemaal af naar Afrika om daar op jacht te gaan naar haar prooien. En die zijn niet voor de poes. Leeuwen, tijgers en zelfs reusachtige neushoorns: Kendall kan ze inmiddels allemaal van haar lijstje afstrepen. Omdat ze haar trofeefoto's trots deelt op internet vielen er een heleboel dierenliefhebbers over haar heen. De reacties onder de foto’s van Kendall waren dan ook niet te zuinig. Zeker omdat Kendall bij elke foto met een smile van oor tot oor naast haar prooien poseert.

Ze verdedigt zichzelf door op het verschil te wijzen tussen jagen en stropen: soms wordt er gejaagd door boswachters en natuurbeschermers om de populatie van een bepaald gebied in stand te houden. Als er teveel roofdieren zijn kunnen andere soorten soms niet overleven, simpel gezegd. Ook worden dieren soms slechts verdoofd om vervolgens medicijnen te krijgen toegediend. Volgens Kendall helpt jagen dus om het dierenrijk sterker te maken.

Lees de reactie van Kendall op de aantijgingen op Ze.nl!

Bron,bron