Shoot: bijzondere Goosecraft jasjes

Mode & trends door Vrouwen redactie

Het grootste dilemma van de lente; een jas of vest is te warm maar zonder is het weer te koud! Zucht, vrouw zijn is soms ook niet makkelijk. Gelukkig is er een ideale oplossing voor dit probleem; het leren jasje. Dit soort jasjes zijn vaak wat luchtiger dan een dik jack maar beschermen je wel tegen regen en de kou. Maar wij gaan dan natuurlijk niet voor een saai model, het moet wel iets bijzonders zijn om je outfit helemaal compleet te maken. Daarom zijn wij helemaal fan van de jasjes van Goosecraft! Buiten dat deze jasjes super comfortabel zitten, hebben ze ook nog bijzondere details.

Claartje draagt Gallery0.25 black: "Dit jasje is gemaakt van geperforeerd leer, waardoor het ontzettend soepel valt. Ik vind de sportieve uitstraling echt te gek, het lijkt een beetje op zo'n old school baseball jack. Er zitten letterlijk kleine gaatjes in het leer, maar dat is zo kunstig gedaan dat het echt voelt alsof je haute couture draagt. Ook fijn: het jasje weegt bijna niets, dus je voelt amper dat je hem draagt."

Carlijn draagt Biker439.black: "Het zwarte leren jasje wat ik aan heb is vrij basic maar zit vol mooie details. Vooral de schouders vind ik ontzettend stoer, maar toch classy! Net zoals de look van het hele jasje eigenlijk... Wat ik ook echt een pluspunt vind is dat je het overal heel makkelijk bij aan kunt trekken, en je toch je outfit echt een andere look geeft. Ideaal. Oh, en hij zit ook nog eens heel lekker, niet zo stroef als sommige leren jasjes. Aanraderrr!"

Micky draagt Biker449.Navy: "Deze mooie kleur blauw deed me meteen denken aan de lente! Dit jasje is gemaakt van suède, waardoor hij heerlijk zacht en soepel is, echt een jasje wat je maar blijft dragen. Buiten de mooie kleur heeft dit jasje nog iets bijzonders: de binnenkant. Deze is helemaal bedekt met kant, waardoor dit stoere jasje toch heel liefelijk is."

Mariëlle draagt Gallery009.Maroon: "Het roze leer voelt als een fluweel zacht velletje dat om het lichaam danst in de wind. Over het algemeen staan leren jasjes mij voor geen meter. Ik word er zo ordi van. De jasjes van Goosecraft kan ik wel hebben. Thank god, want ik vind leren jasjes zo leuk! Het roze-rode model is absoluut geen standaard jasje, wat het nog meer me-like maakt."

Afsana draagt Gallery0.45gunmetal: "De gekleurde patronen maken dit jasje heel speciaal. Het is geen standaard jasje, maar combineert de vrolijke kleuren en het stoere van het leer. Het doet mij een beetje denken aan patronen van een ander land; ik kom zelf uit Afghanistan en Afghaanse kleren hebben vaak vrolijke kleuren op donker materiaal. Dit jasje geeft mij zo'n gevoel. Het leer voelt trouwens glad aan en heeft een beetje een glans. Dat is niet altijd mooi, maar bij dit jasje wel. Het zit ook zoals de meeste leren jasjes van Goosecraft, hartstikke lekker."