Summer Must-Have: Tas Wayuu Mochila

Mode & trends door Vrouwen redactie

Karin Boon is eigenaar en creative director van Thedailylady.nl, een online guide voor fashionable moms. Op de site vind je inspirerende artikelen over het reilen en zeilen van vrouwen met een druk gezinsleven. Daarnaast wordt er de nodige aandacht besteed aan (gebruiks-) ervaringen van producten en diensten. Karin schrijft elke maand voor Vrouwen.nl en heeft het vandaag over een bekend beauty product: primer.

Hét zomeritem dat beslist niet aan jouw schouder mag ontbreken, is de populaire Wayuu Mochila. Een schouder tas met een vrolijke hippe, ibizalook die fantastisch past bij de bohemian trend van dit moment.

Waarom is de Wayuu Mochila zo populair?
Het zijn tassen met vrolijke kleuren en daardoor makkelijk te stylen met verschillende outfits. Daarnaast is elke tas uniek en worden ze handgemaakt door Columbiaanse vrouwen en vervaardigd van de beste natuurlijke materialen. Dit resulteert in een unieke tas van topkwaliteit.

The Daily Lady Styling tips
Een Wayuu Mochila vinden wij persoonlijk het mooist bij een casual bohemian look, bijvoorbeeld een simpele witte of zwarte effen jurk. De tas is zo enorm kleurrijk, dat de basis redelijk rustig mag blijven. Kortom heb jij binnenkort een leuk festival en/of ga je lekker met vakantie dan mag deze tas zeker niet ontbreken. Ze zijn overigens te koop bij mijn favoriete online winkel Gotta Haves. Klik hier om alle Wayuu Mochila’s te bekijken en jouw favoriet te bestellen.

Bron beeld: Lizzy van der Ligt