De grootste Hello Kitty verzameling ter wereld

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Hello Kitty iets voor kleine meisjes? Daar is de 29-jarige Natasha Goldsworth het niet mee eens! De vrouw heeft een heus ‘Hello Kitty Koninkrijk’ met meer dan 10.000 items. Natasha spaart al 15 jaar lang Hello Kitty items en heeft al meer dan 50.000 dollar uitgegeven aan haar obsessie. Het vorige record stond op de naam Asako Kanda uit Japan.

Haar obsessie begon 15 jaar geleden, toen ze een kladblokje kreeg op een Japanse school. Ze raakte tot over haar oren verliefd op het poesje en begon met het inslaan van meer items. Zo is ze nu de trotse bezitter van Hello Kitty gordijnen, servies, kauwgomballenautomaat en zelfs een speciale kerstboom. Daarbuiten heeft ze ook nog eens 4.000 Hello Kitty knuffels. Haar obsessie gaat zo ver dat elke kamer in haar huis tot de nok is gevuld met Hello Kitty.

Toch is het geluk van Natasha nog niet compleet, ze is namelijk nog steeds single. Eerdere relaties strandden volgens haar omdat de mannen haar liefde voor Hello Kitty niet begrepen. Mocht Mr. Right zich toch nog melden dan is Natasha al voorbereid, al jaren is ze bezig met het plannen van een echte Hello Kitty bruiloft. Mét Hello Kitty trouwjurk, natuurlijk.

Bron