Dagboek van actrice Mounira Mansour (IV)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Mounira Mansour (28) is freelance actrice en presentatrice. Ze speelde heel lang de rol van Marjana in SpangaS. Ze geniet van alle events, feestjes, premières en outfits die op haar pad komen en sinds kort blogt ze hierover op Mounira's Mansion. Mounira heeft altijd al een liefde gehad voor de wereld van haar, make-up en kleding. Ze is een pittige tante die zoals ze zelf zegt ‘gewoon een meisje uit Amsterdam West’ is. Ze is mama van zoontje Noah (3) en echtgenote van Lex. Voor Mounira is elke dag een feestje. Mevrouw Mansour is te chaotisch om een maandelijkse blog bij te houden, laat staan de data van de gebeurtenissen te onthouden. Toch heeft ze speciaal voor de lezers van Vrouwen.nl een fotodiary bij gehouden over hoe haar drukke leven er ongeveer uitziet.

1. Zoals jullie vorige maand hebben kunnen zien wist mijn man dus helemaal niet dat we op surprise reis naar Singapore gingen. Inmiddels zijn we in Singapore aangekomen. Wauw wat een stad! Dit is Amerika en Azie in één land. Wat een gekke (gekke=het nieuwste woord voor coole) gebouwen hier. Als je hier een papiertje op de grond gooit of door rood loopt heb je mega hoge boetes aan je broek. Check m'n Singapore reisblog hier voor alle ins en outs.


2. Na Singapore was het tijd voor Bali. Hier hebben we genoten van zon, zee, strand, massages en de hele mikmak. Ik heb de hele supermarkt in Bali leeggekocht. Ik kook al jaren graag Indonesisch (had je niet verwacht he, dat ik graag kook?) en nu heb ik de echte ingrediënten.

3. Rob Peetoom heeft me uitgenodigd om zijn salon in Bali te bezoeken. Ik heb nog nooit zo’n ontspannende kappersbehandeling gehad. Zie het filmpje voor de Balinese massage, Rob Peetoom himself en het eind resultaat.

4. Het beviel me wel om zo zonder make-up door het leven te gaan op vakantie. Ik zoek een vakantieselfie uit op mijn telefoon en schrijf een blog over mezelf zonder make-up en wat photoshop eye-openers.

5. helaas ben ik door omstandigheden al mijn vrienden op Facebook kwijt geraakt en moet ik weer helemaal opnieuw beginnen. Jullie mogen mij allemaal toevoegen op mijn Facebook want ik vind het leuk om me te laten inspireren door andere vrouwen. Maakt niet uit wat beroep je hebt of wat voor levenstijl. Ik haal inspiratie uit de kleine dingen.

6. Ik ben weer terug in Nederland, vandaag heb ik een Get The Celeb Look shoot. Raad eens op welke celeb dit geïnspireerd is? Voor deze shoot mochten we gebruik maken van exclusieve sieraden van Monique Horsman Designs. Don’t be fooled by the rocks that I’ve got, I’m still Mouny from the block (knipoog)

7. In het geheim ben ik al een tijdje bezig met mijn eigen ontwerpen. Ik kan hier niet veel meer over vertellen, maar binnenkort mag iedereen het weten. Een hint: het is bovenkleding en het is helemaal door mij ontworpen.

8. Ik krijg voor moederdag deze te gekke Quay zonenbril. Now let me take a selfie!

9. Ik ga lekker uit met de girls. Zonnebril, legging, boots en een hemdje aan. Gedachtes op nul en lekker dansen op Bloemendaal. Check hier mijn filmpje op instagram.

10. We hebben weer een shoot en alle toeters en bellen worden uit de kast gehaald. De shoot wordt gehouden bij Maison PR waar ik al jaren kom. We maken tussendoor ook de hele tijd foto’s van elkaar en met elkaar. #VindenWeLeuk

11. Ondertussen op mijn pink redactie…

12. Mijn sister from another mother Kim Kardashian gaat trouwen. Ik volg het huwelijk natuurlijk op de voet. Trouw hou ik als een echte reporter elke 5 minuten haar instagram in de gaten. Ik moet en zal de eerste zijn die foto’s van haar trouwjurk online plaatst en volgens mij was ik echt de allereerste in Nederland, jippie!

13. Even een biologische paprikaplant gehaald. Gezond voor de mond en mooi om naar te kijken.

14. Vandaag woon ik het Marc Coblen event bij in het Hilton Hotel . Als een ware fashionista stel ik mijn eigen horloge samen, geniet ik van de sushi en worden mijn nagels in een matching kleur als het horloge gelakt.


Tot volgende maand!