Vrouw jarenlang aangezien voor hoer

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De Britse Rachel Lane is zeven jaar lang aangezien voor een prostitué. De vrouw kreeg dagelijks hoerenlopers aan de deur en kreeg ook pakketjes met seksspeeltjes opgestuurd. Dit gebeurde allemaal nadat de vrouw een affaire had met een loodgieter, Richard Holman. Het avontuurtje begon in 2007, maar al snel kwam Rachel er achter dat de man getrouwd was. De echtgenote van de man kwam achter de affaire en nam wraak.

Zeven jaar lang werd Rachel lastiggevallen door hoerenlopers en pakketbezorgers die seksartikelen kwamen langsbrengen. Richard en zijn inmiddels ex vrouw konden geen genoeg krijgen van de pesterijen. Het stel zette Rachel op 157 verschillende websites waar ze zich zou aanbieden als prostitué.

Buiten de hoerenlopers om kreeg ze allemaal rare dingen thuis gestuurd, werd haar hond gestolen en keerde haar ouders haar de rug toe. Die waren helemaal klaar met hun dochter nadat ze voordurend brieven kregen over de drugsproblemen en seksbusiness van hun dochter.

Na politieonderzoek kwam aan het licht dat Holman en zijn ex-vrouw achter de pesterijen zaten. De rechter heeft ze veroordeelt tot 26 weken celstraf. Volgens Rachel is dat echter veel te weinig, het stel zou minstens zeven jaar cel moeten krijgen voor hun daden.

Bron,bron