Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Een kijkje in de handtas van... Micky

Altijd al willen weten wat andere vrouwen in hun tas meeslepen? Het is algemeen bekend dat vrouwen hun hele leven meezeulen in zo'n tas. Behoorlijk intiem dus, zo'n inkijkje. Toch durven wij het aan! Om de beurt laat een van de redactieleden zich in de tas kijken. Deze keer een kijkje in de tas van stagiaire Micky.

Hai! Ik ben Micky 18 jaar oud en woon al mijn hele leven in Amsterdam. Ik ben nu bezig met het derde jaar van mijn opleiding Audiovisuele Vormgeving aan het ROC van Amsterdam. Sinds februari hoor ik als stagiaire bij het (super gezellige) team van Vrouwen.nl. Een groot deel van alle artikelen die dagelijks online komen zijn door mij geschreven! Vandaag laat ik jullie zien wat ik dagelijks meesleep...

Normaal ziet de inhoud van mijn tas er uit alsof er een bom is ontploft. Gelukkig heb ik deze tas pas een week en heb ik daarom nog niet de kans gehad om er een verschrikkelijke rommel van te maken.

Dit super schattige tasje van de Primark gaat altijd mee in mijn tas. Hier stop ik alles in waarvan ik bang ben dat het kwijt raakt in mijn tas, zoals oorbellen, haarclipjes en andere rommeltjes.

Deze handcrème van L'occitane en lipbalsem van The Body Shop zitten áltijd in mijn tas. Dit omdat mijn handen en lippen al openspringen bij de meest lichte temperatuurverandering.

Sinds kort ben ik gestopt met nagelbijten en ik heb nooit geweten dat mooie nagels zó veel werk zijn. Ik zeul nu dus elke dag dit manicuredoosje mee om mijn nagels vuilvrij en netjes te houden.

Dit zijn geroosterde nori-bladen. Deze ken je vast wel als het groene lapje wat om je sushi heen zit. Het klinkt misschien een beetje raar, maar dit is echt iets wat ik de hele dag door zou kunnen weten. Gelukkig bevat geroosterde nori veel vitaminen en zitten er bijna geen calorieën in, een soort healthy chips dus.

Deze lieve sleutelhanger zit al een tijdje aan mijn sleutelbos, daarom ziet hij er een beetje uit alsof hij is overreden door een bus. Toch peins ik er niet over om hem van mijn sleutelbos af te gooien! Ik heb hem ooit in Artis gekocht, om daar de aanleg van het nieuwe olifantenverblijf te steunen. Omdat het olifantje zo groot en fel is kan ik mijn sleutels altijd makkelijk terugvinden in mijn tas.

Wat mag er niet ontbreken in jouw handtas?