Shopping: sneakers voor een klein prijsje

Mode & trends door Vrouwen redactie

Op redactie zijn we dol op schoenen - welke vrouw is dat niet? Hakken, laarzen, ballerina’s en sneakers… Wij halen nergens onze neus voor op. Jammer genoeg is onze portemonnee wel een stuk minder gevuld door al dat schoenen-shoppen. Daarom zijn wij zo blij met de Schoenenreus! Schoenenreus? Jazeker, want deze winkel heeft een breed assortiment aan merkschoenen voor een heerlijk zacht prijsje. Denk vooral aan die leuke hardloopschoenen die je ook onder je gewone kleding kan dragen. Zulke schoenen kosten soms een klein fortuin, maar bij de Schoenenreus kom je ze tegen voor een fractie van de originele prijs. Dit is wat wij scoorden:

Carlijn: Nike hardloopschoenen 44,95
"Ik heb gekozen voor de zwart met roze renschoenen van Nike. De sportschoenen zaten namelijk meteen heerlijk en ik kon ze heel goed gebruiken. Zeker nu de zomer er aan komt. Maar ik ben nu ook weer niet zo fanatiek dat ik hele dure renschoenen wil (helaas). Gelukkig zijn deze ideaal, niet te duur en toch super fijn en leuk!"

Micky: Adidas-Neo sneakers 34,95,-
“Mijn oog viel meteen op dit paar sneakers van Adidas. Normaal ben ik niet zo’n fan van sneakers, maar deze schoenen kon ik echt niet laten staan. Vooral het groene detail aan de binnenkant van de sneaker trok me over de streep. Bij andere winkels betaal ik me helemaal blauw aan een paar sneakers als deze. Maar deze schoenen kostte me slechts €34,95. Een echt koopje dus!"