Beauty / Gezicht
Gezicht

Een kijkje in de handtas van... Vrouwen.nl's Mariëlle

Altijd al willen weten wat andere vrouwen in hun tas meeslepen? Het is algemeen bekend dat vrouwen hun hele leven meezeulen in zo'n tas. Behoorlijk intiem dus, zo'n inkijkje. Toch durven wij het aan! Om de beurt laat een van de redactieleden zich in de tas kijken.

Hi all! Ik ben Mariëlle. Vorig jaar deed ik mijn afstudeerstage bij Vrouwen.nl voor de opleiding Crossmedia Concepting (de Enschedese variant van MIC) en de aanstekelijke gezelligheid heeft ervoor gezorgd dat ik ben blijven plakken. Gelukkig vond de rest dat ook goed. Elke week reis ik op en neer van Utrecht naar Amsterdam om het Vrouwen.nl team te versterken. Om tussen de twee grote steden een driedubbele hernia te voorkomen prop ik al mijn hebben en houden in de een rugzak. Maar dan wel in combinatie met hakken. By the way: dit wordt waarschijnlijk de meest saaie handtas inhoud ever, gezien ik altijd 101 dingen vergeet.

Mijn rug steunende tas die sowieso overal mee naartoe gaat (op vakantie, festivals, overal) die eigenlijk helemaal niet van mij is, maar van mijn vriend die hem weer van zijn oude buurjongen heeft "geleend" (forever).


Sneak peek!


Niet veel meer dan de hoogstnodige behoeften, zoals je ziet.


Mijn liefde, mijn leven, mijn allesie! Volgens mijn laptop ben ik gemiddeld 8 uur per dag met hem bezig en is in dat gemiddelde ook het weekend meegenomen. Op doordeweekse dagen wil het nog wel eens uit de hand lopen naar 12 uur per dag. Maar ik doe er ook echt alles mee: werken, mijn sociale leven onderhouden, tv-kijken, films kijken, sporten (ja ik mag van mezelf alleen GTST kijken tijdens het sporten, kan het iedereen aanraden) en koken (is het niet voor de recepten, dan is het wel voor de muziek). En ja, mijn ogen zijn nog steeds rond.


Ik ben er altijd van overtuigd dat de foto's die ik met mijn camera maak, onmisbaar zijn. Om nou mijn hele camera mee te zeulen (ik ben nogal praktisch ingesteld) vind ik teveel van het goede, een kaartlezer met SD-kaart is genoeg. Maar de domper van dit verhaal is dat ik beiden nauwelijks gebruik.


FOOD! Dat is echt het aller belangrijkste. Je wil me echt niet tegenkomen als ik honger heb. Maak je geen zorgen, één boterham en een halve avocado zijn niet het enige dat ik eet. In de pauze wordt de dagelijkse tocht naar de supermarkt afgelegd en dan wordt er toegeslagen. Ik denk dat het komende week weer een soepje wordt en iets van crackers on the side.


Als mijn agenda inclusief pen en mijn notitieblokje missen in mijn bagage slaat de paniek toe. Ik heb mijn telefoon waar ik heel veel in kwijt kan, maar ik zit liever afgesloten eigen wereldje die ontstaat als ik met pen en papier schijf. Heel raar. En in de agenda in mijn telefoon kijk ik nooit, ik moet een agenda meerdere malen per dag tegenkomen (mijn tas is dus de perfecte plek) anders gun ik hemgeen blik waardig. Het handige van een ringband is dat ik het op de week open kan leggen waar ik op dat moment in zit, zodat ik elke keer als ik in mijn tas kijk zie wat ik de hele week moet doen.


Heilig als je met de dames van Ze.nl, Girlscene en Fashionscene op ongeveer 50m2 zit. Hartstikke gezellig hoor! Maar soms is het wel fijn om je even te kunnen afsluiten van alle gezelligheid. Iets met deadlines enzo.


De natuurlijke kleur Twistable lip color van NYC. Ik kan niet zonder iets voor mijn lippen. Dat heeft alles te maken met mijn vroegere verslaving aan Labello. Daar ben ik van afgekickt, dus ik zoek naar alternatieven in alle soorten en maten.


Vergeten:
- Mijn lievelings rode lippenstift van Max Factor, balen!
- Mijn telefoonoplader.
- Deo.
- Fruit.
- Nagellak.
- E-reader of tijdschrift. Dat is echt heel naar met de slechte internetverbinding in de trein tussen Utrecht en Amsterdam.


Wat zijn volgens jullie aanraders om altijd in je handtas te hebben zitten?