Man verhuurt huis via Airbnb per ongeluk voor grote orgie

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het klinkt als een regelrechte nachtmerrie: je verhuurt je huis via Airbnb en de tijdelijke huurders organiseren er een enorme orgie. Dit overkwam de Amerikaan Ari Teman. Ari verhuurde zijn appartement in Manhattan aan ene David. Deze David zei dat zijn familie in het appartement zou gaan logeren, omdat hij zelf te weinig plek had thuis. Teman gaf David de sleutels en ging nog even een hapje eten in een restaurant. Toen hij even later zijn koffer kwam ophalen in de lobby hoorde hij toevallig David tegen iemand anders zeggen dat ‘het wordt stopgezet’. De verhuurder vertrouwde de boel toen niet helemaal meer en ging daarom nog even terug naar zijn appartement.

Toen hij binnen kwam kreeg hij de schrik van zijn leven; al zijn meubels lagen overhoop, overal stonden flessen alcohol en zakken condooms. Toen Ari het telefoonnummer van David opzocht via Google kwam hij een flyer tegen met een aankondiging van een grote orgie: in zijn huis. Toen Ari de huurder hier mee confronteerde deed deze net alsof zijn neus bloedde en ontkende alles.

Inmiddels heeft Ari contact opgenomen met Airbnb. Het bedrijf heeft nieuwe sloten op de deur laten zetten en vergoedt een week hotelkosten, zodat Ari’s huis weer helemaal in orde gemaakt kan worden. De man die zich voordeed als David is voorgoed van de site verbannen.

Hmm, zou jij je huis nog verhuren via Airbnb na het horen van dit soort verhalen?


Bron