Lang leve koffie!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Maandag is niet onze beste dag. We hebben iets nodig om onze motor aan te zwengelen en tadaa, koffie! Hoera, hoera, hoera. Om dit bruine goud te eren hebben we tien afbeeldingen die je er vandaag doorheen zullen slepen.


Echt waar, ik houd echt 2 hele procenten meer van jou dan van koffie.


Geef je koffie een paar minuutjes de tijd om de perfecte temperatuur aan te nemen. Drink hem snel, heel snel, voordat het alweer is afgekoeld naar het punt waar je je koffie helemaal niet op wil hebben.


Uilen aan de koffie, beter hebben we ze nog niet gezien.


Hoe koffie werkt. We durven het bijna niet te zeggen, maar dit is zo waar!


Dit houdt ons in leven: voedzaam dieet, zuurstof, slaap en KOFFIE!


Psst: hier wordt je baas niet blij van. De maandagochtend begint met koffie, dan bekijk je belangrijke websites (hallo Facebook!) die je dit weekend hebt verwaarloosd, dan denk je aan alles wat je de komende week moet doen, check je alle websites nog een keer om ervan verzekerd te zijn dat je niks over het hoofd ziet, snack je, drink je koffie, enzovoort.

Als je niest heb je negen van de tien keer een volle kop koffie in je hand. Dat kan ermee te maken hebben dat je nies-timing nooit zo lekker is, maar heeft het ook niet een heel ietsiepietsie klein beetje te maken met je koffiedrinktempo?


Op maandagochtend kun je beter eerst een kop met koffie tot op de laatste druppel leegdrinken voordat je een serieus gesprek onderneemt. Het is maar een suggestie.


Hoe vaak het toilet bezet is, is afhankelijk van het aantal koppen koffie dat je die dag drinkt.


Koffie is zó de belangrijkste maaltijd van de dag.


Bron, bron