Waarom we van het Pantyabonnement houden

Mode & trends door Vrouwen redactie

Panty’s. Je kunt niet met ze en niet zonder ze. Zónder zien je benen er bedroevend witjes uit en vallen die blauwe plekken, zichtbare aders en cellulite extra op, maar mét ben je de hele dag aan het opletten of er geen ladder in je panty zit. Frustrerend! Daarom zijn wij dol op het Pantyabonnement. Kan iemand de bedenkers hiervan een Nobelprijs geven? Drie redenen waarom we van het Pantyabonnement houden.

1. Het concept is simpel: je krijgt na aanmelding elke maand een pakketje met panty’s, die gewoon per post bij je bezorgd worden en door de brievenbus passen. Je kunt kiezen of je er elke maand 2, 4 of 6 wilt ontvangen. Twee panty’s kosten €9,95 per maand (de eerste maand €5,95!) en 6 panty’s €19,95 (eerste maand €12,95).

(Bestellen kan hier!)

2. Zelfs als je net zo’n kluns bent als wij hoef je je nooit meer druk te maken over je panty’s. Trek je ook altijd je panty kapot vlak voor je een belangrijke meeting hebt? En loop je standaard nét iets te dicht langs die ene houten stoel waar je panty altijd in blijft hangen? Je hebt nu altijd een reservepanty achter de hand!

3. Wij zijn lui. We houden er niet van om voor elke wissewasje naar een winkel te moeten, maar zitten liever lekker thuis op de bank. Tegelijkertijd willen we er echter wel uitzien om door een ringetje te halen, als dat nodig is. Een abonnement dat daar rekening mee houdt is dus van harte welkom! Bovendien passen de pakketjes van het Pantyabonnement gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet eens voor thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen. Wel zo makkelijk.

Ook uitproberen? Het Pantyabonnement bestel je hier.