5 Kleine dingen waar we blij van worden

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Sommige momenten bezorgen je gewoon een glimlach op je gezicht. Van die fijne kleine momenten, die maar af en toe gebeuren en die eigenlijk zo weer voorbij zijn. Van die momenten die je eigenlijk helemaal niet beschouwt als leuk en die je waarschijnlijk binnen een minuut later al weer vergeten bent. Toch toveren deze momenten een glimlach op je gezicht. Over welke momenten we het hebben? Deze:

1. Wanneer een wildvreemde je begroet op straat. En nee, hiervoor hoef je niet straalbezopen te zijn. Deze mensen zijn gewoon vriendelijk!


2. Wanneer een stoplicht een tellertje bevat met hoe veel seconden het nog duurt voordat die op groen springt. Met tien seconden op de teller rollen we lekker uit naar het stoplicht en komen we precies met 0 op de teller aan. Hell yeah, je hoeft niet eens af te stappen!


3. Dat die lang voorspelde regenbui net losbarst op het moment dat jij binnenstapt. Heb jij even geluk!


4. Wanneer je erachter komt dat je een uitzending van je favoriete serie gemist hebt waardoor je er nu twee achter elkaar kunt kijken.


5. Wanneer iemand zegt dat je haar leuk zit, dat je je werk goed hebt gedaan of dat deze outfit je super staat. Eigenlijk is elk complimentje leuk, vooral als het onverwacht komt!


Bron,bron,bron,bron,bron