Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Tips voor last-minute kerstkado’s

Wat geef je je vrienden en familie met kerst? Wie vandaag nog wat last-minute inkopen moet doen heeft geen tijd om te zoeken, dus we geven een paar voorzetjes.

Lekkere luchtjes
Natuurlijk, parfum is een beetje cliché als kado. Kies daarom voor verzorgingsproducten en soortgelijke verwennerijen, maar dan van een parfummerk. Dan ben je net wat origineler! Het merk L’Occitane heeft een nieuwe geur in de collectie, Fleur d’Or, waarvan je hele leuke kadosets hebt die onder andere een geurkaars, een douchegel, handcrème en body milk bevat.Sexy lingerie
Het wordt een sexy kerstfeest als je je lover verrast met een mooi setje. Ja, je kunt dus inderdaad een kadootje voor jezelf kopen (de lingerie) en tegelijkertijd je geliefde verrassen. Twee vliegen in één klap! Leg een kadootje onder de boom met een hint, zoals een kanten strikje, en doe er een briefje bij waarop staat dat je lover jóu binnenkort mag uitpakken… Hunkemöller heeft een speciale sexy store geopend in de Leidsestraat in Amsterdam, waar je snel een spannend setje scoort.


Sportoutfit
Met de goede voornemens voor volgend jaar in het achterhoofd zit je altijd goed als je sportkleding geeft. Het merk Lululemon heeft kleding die geschikt is voor zowel hardlopen als yoga, en alles wat daartussen zit. De meiden van lifestyleblog DrtyLndry stelden Vrouwen.nl's Claartje voor aan het merk, en die is fan! Prijzen liggen tussen de €40 en €200.Sportgadget
Wie echt goed gemotiveerd wil beginnen aan het nieuwe jaar moet natuurlijk goed uitgerust zijn. Hardlopers, fietsers, wandelaars of andere enthousiaste sporters die hun prestaties graag bij willen houden, monitoren en delen maak je blij met een sporthorloge, zoals dit exemplaar van TomTom. Er zit ook een hartslagmeter bij, waarmee je de intensiteit van je trainingen beter kunt meten. Alles is te koppelen aan een online account, zodat je ook je vorderingen duidelijk kunt zien. Voor een sportief 2014!