10 Emotionele momenten, elk gevangen in één foto

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Eén foto kan eigenlijk veel meer lading bevatten dan een compleet verhaal. Daarom laten we in dit artikel de foto's het verhaal vertellen, en plaatsen we alleen bijschriften om de boel te verduidelijken. Want soms zeggen beelden meer dan woorden.

Een paar weken voordat de vader van dit 8-jarige jongetje terug zou keren vanuit Irak werd hij doodgeschoten. Zijn zoon aanvaardt de vlag op deze foto, die eigenlijk voor zijn vader was bedoeld.

Deze man liep elke dag een aantal kilometers met dit bord om zijn nek om het leven van zijn vrouw te redden, die een donornier nodig had. Het duurde maanden, maar uiteindelijk hebben ze een donor gevonden!

Dit baasje gaat met zijn hond het water in omdat het beestje elke dag moet leven met pijn. Het water verlicht de pijn, zodat de hond beter in slaap kan vallen.

Deze soldaat ziet zijn kind voor de eerste keer.

Een terminaal zieke moeder kijkt tijdens de bruiloft van haar dochter mee via Skype.

Dit liefdeskoppel laat zien wat echte liefde is.

Dit jonge kankerpatiëntje tekent haar droom in de spiegel.

Deze vrouw luncht nog steeds elke dag met haar man.

De moeder van dit twee weken oude katje overleefde niet tijdens een oorlog, tientallen jaren geleden. Deze sergeant zorgt voor het beestje.

Aan het begin van de begrafenis van zijn baasje is deze hond voor de kist gaan liggen. Hij is hier de gehele ceremony blijven liggen.

Bron