Pijnlijke scheidingen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een scheiding is natuurlijk altijd lastig. Hoewel sommige mensen toch redelijk vriendschappelijk uit elkaar gaan, kan het ook totaal anders gaan. Een paar ruzies over de gedeelde bezittingen zijn echter niks vergeleken met deze bizarre acties. De kans is klein dat deze mensen het ooit weer goed zullen maken…

1. Middelvinger
Alan Markovitz was niet heel blij toen hij erachter kwam dat zijn vrouw Lea een affaire had met een man die hij kende. Alan beweert dat het volledig toevallig is dat hij in het huis naast dat van zijn ex-vrouw kwam te wonen, maar zijn keuze voor tuindecoraties laat ons daar enigszins over twijfelen… Hij heeft namelijk zo’n 7000 dollar uitgegeven aan een enorme middelvinger die, hoe toevallig, precies naar het huis van zijn ex-vrouw gericht staat. De spotlight die er ’s nachts op gericht staat geeft het beeld nog net dat beetje extra.

2. Centjes
Een man die in scheiding lag bleek een kleine meevaller te hebben. De rechtbank besloot dat zijn ex-vrouw hem €37,50 moest betalen in de schikking. De ex-vrouw in kwestie vond het echter zo’n goedkope actie dat ze het bedrag in centjes bij hem thuis liet bezorgen.

3. Rots(blok) in de branding
Deze vrouw had altijd een grote steen gewenst voor haar verlovingsring, daar zal ze nu wel spijt van hebben gehad. De burgemeester van een klein dorpje besloot zijn ex-vrouw toch nog een verjaardagscadeautje te geven. Naar het schijnt was de vrouw niet zo heel erg blij met de enorme rots van een kleine 20.000 kilo, ondanks dat de man erg zijn best had gedaan op het roze lint en er ‘Happy birthday, Isa’ op had geverfd. Vreemd.


4. Trouwjurk
Wat doe je als je vrouw er na twaalf jaar huwelijk vandoor gaat met al haar spullen, maar haar trouwjurk achterlaat en je dan ook nog toestemming geeft om er mee te doen wat je wilt? Dan doe je dat! Kevin Cotter is een blog begonnen genaamd My Ex-Wife’s Wedding Dress, hier zijn 101 hilarische manieren te vinden om een trouwjurk te gebruiken.

5. Boom
Dit is wat je een explosief huwelijk kunt noemen. Een man die niet zo heel erg blij was met de aankomende scheiding besloot een nep-bom achter te laten in het huis van zijn vrouw. Voor de duidelijkheid had hij er een briefje bij gelegd waarop stond dat het een bom was en op de tafel had hij het woord ‘Boom’ geschreven. De explosievendienst was er echter al snel achter dat de bom niet echt een bom was en de man werd gearresteerd.

6. Boer zoekt (nieuwe) vrouw
Bij dit verhaal gaan we toch even twijfelen aan het succes van boer zoekt vrouw, blijkbaar is het niet heel verstandig om te scheiden van iemand die toegang heeft tot een tractor en heel veel mest… Toen deze man de scheidingspapieren in zijn brievenbus aantrof besloot hij namelijk zijn vrouw een poepie te laten ruiken en haar jacuzzi te vullen met mest.

7. Gescheiden door een muur
Eindelijk is dan die scheiding erdoorheen en dan komt het lastigste: het verdelen van de spullen. Vooral lastig als jullie samen een huis hebben. Wat doe je als geen van beiden wilt verhuizen? Dan bouw je gewoon een muur midden in het huis, zoals deze exen deden! De muur is gebouwd in 2006 en naar het schijnt wonen ze er allebei nog steeds.

8. De ruimte in
Met de trouwjurk en het huis weten we nu wel wat we moeten doen na een scheiding, maar hoe zit dat eigenlijk met de ring? Rebecca Gibbs uit Nieuw Zeeland kon het ding niet ver genoeg bij zich vandaan krijgen en besloot hem de ruimte in te laten vliegen. Vastgeplakt op een zelfgemaakte raket heeft ze de ring in 2012 de ruimte in gestuurd.

Bron