Beauty / Gezicht
Gezicht

Welk corrigerend ondergoed draag je bij welk figuur?

Reageer

Met de feestdagen in het vooruitzicht en de bijbehorende jurkjes, shirtjes of broeken die je speciaal hiervoor hebt ingeslagen geven wij je wat meer informatie over hoe je jouw jouw figuur het best kunt laten uitkomen in jouw outfit. Wil je je taille extra benadrukken, je buikje wegwerken of die heupen uit de aandacht halen? Dan is het van belang te weten welk (corrigerend) ondergoed, bij welke probleemzone past.

Deze corrigerende broekjes zorgen ervoor dat je buikje en je heupen worden gecorrigeerd, waardoor ze bijvoorbeeld niet over je broekrand heengaan of zichtbaar zijn onder een strak jurken. Vaarwel muffin top en love handles!
Merk: DK
Prijs: €36,95

Dit zijn bodystockings. Die zorgen er eigenlijk voor dat heel je bovenlichaam er iets strakker uit ziet, zonder je borsten plat te drukken. Perfect voor onder een strak shirtje, of bijvoorbeeld bij een jurkje met een strak lijfje.
Merk: Maidenform
Prijs: €56,95


Dit hemd zorgt ervoor dat je taille extra wordt geaccentueerd en dat je buikje wordt weggewerkt. Nog een voordeel van dit hemd is dat je helemaal niet ziet dat het corrigerend ondergoed is. Het ziet er gewoon mooi - en zelfs een beetje sexy - uit!
Merk: Maidenform
Prijs: €36,95 (L) €46,95 (R)


Voordeel van een corrigerend jurkje is dat het eigenlijk alles corrigeert, inclusief je bovenbenen. Perfect voor onder een strak en aansluitend jurkje dus!
Merk: Maidenform
Prijs: €56,95 (L) €59,95 (R)Naast corrigerend ondergoed is er natuurlijk ook gewone lingerie die heel veel kan doen voor je figuur. Met een beetje heupen is het namelijk niet flatteus om een heel laag strak broekje aan te doen waardoor er rolletjes gecreëerd worden. Nog meer tips en trics!

Zoals je ziet bij dit rode setje is het broekje wat hoger waardoor je heupen er mooi in vallen. Perfect geschikt voor een peerfiguur dus. Dag rolletjes die boven het broekje uitpiepen!
Merk: Chantelle
Prijs: BH €49, Boxer €19

Dit zwarte setje verdoezeld niet alleen je heupen maar ook je buikje.
Merk: Chantelle
Prijs: BH €59, Body € 39

Dit setje heeft dezelfde werking voor je figuur als bovenstaand setje. Je buik wordt er mooi strak van wat betekent dat je helemaal los kunt gaan tijdens de kerstdagen. Kom maar door met die tweede portie!
Merk: Chantelle
Prijs: BH €66, Broekje €39


Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen