Weekendtips: Zoe Karssen sample sale + snoepen bij Hotel Chocolat

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Ben je dit weekend in Amsterdam? Dan hebben we een paar hele leuke tips voor je, zowel voor de shopper als voor de snoeper.

Zoe Karssen Sample Sale
Voor de shopper: Zoe Karssen houdt een sample sale! Tegen vriendelijke prijsjes (€45,- voor een sweater) kun je hier samples van het nonchalante merk kopen. Een sample sale houdt in dat er hoofdzakelijk samples verkocht worden: die zijn meestal maatje S of M. Houd dat in je achterhoofd!

Waar: Brouwersgracht 130-134, Amsterdam
Wanneer: vrijdag van 13.00 - 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 15.000 uur.


Hotel Chocolat
Voor de snoeper: bij Hotel Chocolat kun je je eigen mini chocolate slab customizen. Dat betekent dat je bij aankoop van deze plak chocola aan de slag kunt met chocoladeversiersels en zelfs met chocoladeletters, om er een origineel gedecoreerde traktatie van te maken. Eigenlijk is het voor kinderen, die kunnen knutselen terwijl de volwassenen iets drinken in het bijbehorende cacao café, maar wij gaan gewoon zelf aan de knutsel. Duh.

Waar: Heiligeweg 7, Amsterdam
Wanneer: zaterdag van 10.00 - 18.00 uur, zondag van 12.00 - 17.00 uur



Zelf kleding naaien & vermaken
Mocht je zelf graag de handen uit de mouwen willen steken, dan moet je naar het naaicafe van Remade in Amsterdam. Hier staan naaimachines opgesteld waar je voor €5,- per half uur gebruik van mag maken. Neem je eigen kleding mee, kruip achter de naaimachine met een glas rosé bubbels en sla onder professionele begeleiding aan het repareren en customizen.

Waar: Overhoekspein, Amsterdam Noord (onder de grote toren)
Wanneer: vrijdagnacht van 23.00 - 4.00 uur


Alvast een fijn weekend!